mindenesetre sajnálom hogy megvettem,- mert még tökéletesre csinálva sem tetszett, és százezer felett buktam rajta.
Lehet a pid segitett volna a konstans minőségén, de a hosszú bemelegedésen, aluminium kiváláson
https://www.google.hu/search?q=Gaggia+Classic+water+stone&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=CFHjVM-2NqbnygOAwIGIAQ&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1525&bih=708&dpr=0.9#tbm=isch&q=Gaggia+Classic+boiler+corrosionhttp://www.hazipatika.com/napi_egeszseg/neurologia/cikkek/halalos_betegsegeket_okoz_az_aluminium/20130405113118a bacis viztartályon és annak hülye kivételén,nem segitett volna.
Ezekre én is csak akkor jöttem rá amikor elkezdtem a másikat használni.
viszont ha valaki szereti a szépen kivitelezett dolgokat amin érződik az "anyag", és szeret vele foglalkozni, pepecselni, és a tudatért, hogy elvileg az egyik legjobb gépem van akkor hajrá.
Tudod mint a ferrari.
_képzeld ha avval kéne egész nap pizza futárkodni,kocsikázni a belvárosban,első napokban nagyon tetszene hogy mindenki megnézi,pár nap után már örülnél ha kiszállsz belőle este, mert leszekadt a derekad a kátyuk miatt, a kikászálodásoktól isiázt kapott a lábad, és tele a hocipőd, hogy mindenhol leér, nem tudsz vele megállni, hogy meg ne probálják ellopni, parkoli rémálom,és egyébként is amikor este megtankolod rájössz annyí pénz költöttél, hogy minuszba vagy derekasan.
a többit nem sorolom mindenki mérlegelje maga.
mindenesetre akinek van én tökéletesen megértem, mint ahogy azokat is akinek ferrari-ja van.
tudom,büszkeség önti el őket ahányszor csak ránéznek,és ez így van jól még mindig érthetőbb számomra ,mint aki drága képeket gyüjt a falon.
de nekem a kávé másról szól,megelégedtem benne a turista osztállyal,de nem érdekel ,mert a kiszolgálás tökéletes.
olyan el mint az első osztályon utazni egy menopauzás stewardess-sel, akit aznap derült ki hogy a férje is megcsalt, vagy turista osztályon, ahol a stewardess egy tündér és tudja ,hogy neked nagy nap ez a mai mert elöször repülsz, tudja hogy nem vagy gazdag de mindent megtesz érted, hogy kellemes legyen az első élményed mert van empátiája tudja te ugyanolyan ember vagy mint ő , nem olyan utálatos mint álltalában az első osztályon utazók.