Ha már darálóknál őrlőknél tartunk.
van olyan életszituácio vagy hobbi amikor viszont mélyen zsebbe nyúltam, és nem bántam meg.
Például rájöttünk a feleségemmel,sok cikk könyv elolvasása után, hogy nagyon egészségtelenül táplálkozunk, és az új táplálkozásunk alapja egy házi gabonamalom ,és egy kézi pelyhesítő lett.
Kávéhistoria után kissé féltem belevágni, féltem csalódni fogok az épitési minőségben,lévén kis szériás a gyártása ezeknek a termékeknek.
Nagy volumenü gyártás,kedvező ár ,rendbenlévő minöség mint a kávéföző esetében,itt sajnos nem volt lehetséges mivel csak kis cégek készitenek ilyeneket.
Az az igazság hogy ez a megvalositás happy enddel végződött, itt nem csak büszkeség fog el nap mint nap, amikor rájuk nézek, hanem a tudat hogy jól választottam ,ugyanis mindkét készülék kifogástalan.
Modjuk várható is volt mert az egyik gyártó 12! év garanciát ad a termékére, a másik ugytudom örök garanciás.
akkor vennék ibi vagy más drága darálot ha arra is 12-év garanciát kapnák(az örlőműre is!)
Ezeken nem kellett alakitgatni semmit,---tökéletesek,és esztétikusak is.
Ez már nem az első osztály hanem a saját személyzetű magánrepülőd,ahol mindenki érted dolgozik és ez látszik is.
Ilyenek egyébként.
https://www.youtube.com/watch?v=59YSY-tIokYa malom.
https://www.youtube.com/watch?v=B8iKg9Wh8PMEz pedig a pelyhesítő.
Örülök ,hogy ilyen cégek még vannak, és vicc de olcsóbbak ezek a készülékek mint a régi kávéfőzőm.
És a végeredmény:
A kedvesemre jó a 23-évvel ezelőtti esküvői ruhája!
Én két hónap alatt 97-ről lementem 83 kilóra.
És nem koplaltunk,se gyomorégés se semmi negatív hatás ,se pirulák,csak saját kenyér és odafigyelt alapanyagok.
Ha akarjátok szivesen írok még róla
Egyébkén sokáig nem irtam ide a fórumra de mindig olvastalak titeket,mert csodálatosnak találtam hogy ennyi fogékony igényes ember van itt, és sokuknak a munkáit igényességét külön elismerés illeti(pár név:Greg ,Sanyi a Jenes, Salmo, Edvárd és a csodálatos blogjaés még sokan mások felsorolni is nehéz.)
motto: mindenki mindig a tökéletesre törekszik, de azt elérni szinte lehetetlen megalkuvások, kompromisszumok nélkül: