Ne kedvetlenedj el a Gc- től mindjárt!
1, Sid és Andrew ismerik egymást, sokat okitották egymást,Nem most kezdték a szakmát, igy olyantol veszed a gépet aki ért is hozzá!
2, minden nagyon szubjektív, és változó, pl ma borotválkoztam egy olyan borotvával amit már rég a kisfiamnak adtam, mert azt hittem teljesen alkalmatlan a feladatra, erre tessék más fajta pengével és némi elszántsággal, teljesen jól sikerült.(bár az biztos hogy sohasem lessz benne még az első tiz legjobb de borotvájában.)
3.ha más az életszituációd,,te kávézol a magad örömére ,nem a párodéra akkor több időd van vele élvezkedni, igy több vele a sikerélményed is. (én ugye akkor még nem voltam állandó fogyasztó, csak lelkes amatőr műértő.)
Van aki a kocsit csak arra tartja ,hogy benn álljon a garázsban,néha kiáll vele, mossa szeretgeti, és örömét leli benni.
Van aki pedig esőben ,hóban, fagyban vagy 35 fokban mindig benne ül mert különben nem tud dolgozni.
Mi az utobbiak voltunk
Anno Andrew egyébként azt mondta ,hogy vizsgálták a kifolyt vizet, és nem találtak benne több aluminiumot ,mint a csapvízben, mert a kávépogácsa biologiai szűrőként viselkedik, és kiszüri az aluminiumot.
Az viszont tény továbbra is ,hogy joval több időt és odafigyelést (szerncsét)igényelt a használata ,mint a mostaninak.
És nem tartom szerencsésnek a kazánnál az alut, mert mivan ha mégis átmegy az alu, és mert gusztustalan belülről