Szerző Téma: Módszerek, technika  (Megtekintve 207272 alkalommal)

Nem elérhető Karak03

• Törzstag
Re:Módszerek, technika
« Válasz #315 Dátum: 2013. November 04. - 16:50:27 »
R41 hol lehet az agresszivitási skálán?
Karak éltársunk már tudja. Es gondolom nyomban átértékelte a technikai tudásáról kialakult nem kellően objektív belső képét.
Tisztelettel kérdeztem, hogy : miből gondolod, hogy nem kellően objektív a technikai tudásomról kialakult kép, és, hogy már át is értékeltem azt?  :sör:
" Bárhova mész a bicskádat és a f.....at mindig vidd magaddal
-mert sose tudod mivel kínálnak! "

Nem elérhető rozsdás bökő

• Tag
« Válasz #316 Dátum: 2013. November 04. - 23:00:59 »
Ha egy ontopic videót kellene ajánlani egy kezdő borotválkozó fiatalembernek, ti melyiket választanátok?

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #317 Dátum: 2013. November 05. - 09:55:10 »
Mit is mond itt az embered, Peti?
http://youtu.be/QM1v7gIpKP8?t=18s
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #318 Dátum: 2013. November 05. - 10:38:21 »
Mit is mond itt az embered, Peti?
http://youtu.be/QM1v7gIpKP8?t=18s

Ő is élőlényként azonosít egy élettelen tárgyat. Ez már jócskán Józsi szakmájába vágó eset.
...ahogy itt szinte mindenki... :crazy:
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető Stalker

• Új tag
  • *
« Válasz #319 Dátum: 2013. November 05. - 13:39:01 »
Üdv mindenkinek !

Viszonylag új használó vagyok idén szeptemberben kezdtem el használni a DE borotvát . Természetesen legolcsóbbal kezdtem ( Ming shi borotva + kellékek az ebay-ről ) . Pengének meg amit hozzá adtak Dél-Koreai valamint Wilkinson és Astra-t használtam . WTG ,XTG melyet a végén csinálok és csak toroknál  , valamint  ATG .
Sokkalta jobb mint az új eldobhatós borotvák ( melyek használatából van 6 év tapasztalatom ) . Időre sincs panaszom mivel 15 perc tart legfeljebb a borotválkozás .
Más kezdőknek meg javasolnám , hogy én eleinte óvatos voltam majd ezt követően bátramban rányomtam majd csodálkoztam , hogy miért végződnek véresen a borotválkozásaim . Szégyellem is , hogy 2 hétig nem jöttem rá mi a baj :D .

Valamint olyan kérdésem lenne , hogy a bőrt , hogyan kell feszíteni rendesen , youtube-n már megnéztem sok videot viszont nekem borotválkozás közben mindig csúszik a bőröm ha feszíteni akarom :D . Valami praktika nincs erre ? Tudom a tökéletes borotválkozás rövid ideig tart  ,de kihívás .

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #320 Dátum: 2013. November 05. - 13:55:19 »
Üdv mindenkinek !

[...]

Valamint olyan kérdésem lenne , hogy a bőrt , hogyan kell feszíteni rendesen , youtube-n már megnéztem sok videot viszont nekem borotválkozás közben mindig csúszik a bőröm ha feszíteni akarom :D . Valami praktika nincs erre ? Tudom a tökéletes borotválkozás rövid ideig tart  ,de kihívás .

Üdv Neked is! :)

Többen timsót applikálnak a kis ujjacskáikra (nem "konyhait", borotválkozás utánit - erről találsz infót a fórumon, ha rákeresel), akkor tudnak bőrt feszegetni. Én nem szoktam.
Majd idővel szépen kialakul egy jól bevált technika nálad is! ;)
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #321 Dátum: 2013. November 05. - 14:37:45 »
SZVSZ nem kell feszegetni DE-vel az arcbőrt.  Megfelelő technikával és készülékkel tökéletesen simára fogod magad borotválni enélkül is.  Ezek hiányában pedig csak irritálod.  Kezdőként semmiképpen sem feszegetném, és nem is izgulnék ezen a tökéletesség dolgon, majd egyszer meglesz magától.

Nem elérhető Qttyyy

• Törzstag
« Válasz #322 Dátum: 2013. November 05. - 15:56:16 »
Egy darabig nekem sem kellett feszítenem a bőrkémet, de amióta vén f@sz lettem, a ráncok miatt muszáj, különben nem lesz BBS. A szabad (nálam: bal) kézzel jó messzire a DE-től kell feszíteni a bőrt. Bajuszportán a nyelv segíthet, persze nem úgy, hogy kidugod a penge útjába, hanem aláhelyezed a borotválandó résznek (belülről).
Emléxem, mennyit röhögtem apámon fiatalabb koromban, amikor ilyeneket csinált borotválkozás közben...  ;D
"Nem is normális az, ha valaki egy kicsit nem bolond!" VP

Nem elérhető Stalker

• Új tag
  • *
« Válasz #323 Dátum: 2013. November 07. - 21:26:33 »
Köszönöm a válaszokat .

Nem elérhető Lord Ickenham

• Törzstag
« Válasz #324 Dátum: 2013. November 08. - 09:16:14 »
Erősen arcfüggő a dolog. Én pl. Nem tudom úgy vègighúzkodni az államon a DE-t, mint mantic a youtube-on. Off: Bírom azt a begyógyult szemhéját.

Nem elérhető Clown8931

• Törzstag
« Válasz #325 Dátum: 2014. Január 05. - 18:36:25 »
a borotvát miért kell beletenni a forróvízbe mikor borotválkozok? miért kell a pengét felmelegíteni? mi értelme van?

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #326 Dátum: 2014. Január 05. - 18:45:39 »
Nem kell. Kéne? Sosem csinálok ilyet.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető rty42

• Adminisztrátor
  • Törzstag
« Válasz #327 Dátum: 2014. Január 05. - 18:46:22 »
én se...
... a nyúlon túl?

Nem elérhető Bloo

• Tag
« Válasz #328 Dátum: 2014. Január 05. - 19:04:59 »
 :fejtor:
Bár csak borotvát írtál, szóval nem tudom, hogy pengével vagy anélkül, de minden éles acél dologgal kerülni kell a meleg vizet.
" 切磋琢磨  - Sessa Takuma - Minél többet tudsz, annál többet érsz! "

Nem elérhető Jack Ward

• Törzstag
  • Mr. Cobra
« Válasz #329 Dátum: 2014. Január 05. - 19:25:49 »
a borotvát miért kell beletenni a forróvízbe mikor borotválkozok? miért kell a pengét felmelegíteni? mi értelme van?

Én beleteszem  melegvízbe, mivelhogy nem szeretem a hideg acélt érezni a bőrömön. ;D
You're the disease and I'm the cure.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici