Szerző Téma: Módszerek, technika  (Megtekintve 207267 alkalommal)

Nem elérhető Forri

• Törzstag
Re:Módszerek, technika
« Válasz #345 Dátum: 2014. Április 07. - 19:43:58 »
Nekem is a wilkinson penge húzott akkor lefogom cserélni köszi a segítséged.
4-5 alkalmat kibír az, ha jó szögben használod.
(szerintem)

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #346 Dátum: 2014. Április 07. - 19:45:36 »
Nekem is a wilkinson penge húzott akkor lefogom cserélni köszi a segítséged.
4-5 alkalmat kibír az, ha jó szögben használod.

Hát a wilkinson nekem max 3
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #347 Dátum: 2014. Május 14. - 19:02:20 »
Nem értem magam. A múlt héten szombaton borotválkoztam este. Majd hétfőn elég hosszú lett megint, hogy nekiessek.  Most meg szerda este meg nézek ,hogy sehol semmi.   
Nem tudom mihez kötni, hogy egyszer alig máskor meg nagyon nő az ember szakálla. Kíváncsi lennék, hogy milyen tényezők érvényesülnek ilyenkor.
Pedig kezdtem örülni, hogy menni fog 2 naponta.  ;D
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #348 Dátum: 2014. Május 14. - 19:05:51 »
Nem értem magam. A múlt héten szombaton borotválkoztam este. Majd hétfőn elég hosszú lett megint, hogy nekiessek.  Most meg szerda este meg nézek ,hogy sehol semmi.   
Nem tudom mihez kötni, hogy egyszer alig máskor meg nagyon nő az ember szakálla. Kíváncsi lennék, hogy milyen tényezők érvényesülnek ilyenkor.
Pedig kezdtem örülni, hogy menni fog 2 naponta.  ;D

Érdekes, ahogy öregszem ;D, egyre erősebb, dúsabb az arcszőröm. Eddig sem volt gond a növekedéssel(4-5 nap alatt szinte szakáll), de mintha fokozódna a helyzet.
Sheffield-England

Nem elérhető Forri

• Törzstag
« Válasz #349 Dátum: 2014. Május 14. - 19:09:38 »
Én a kés után vagyok úgy, hogy később sarjad vágható méretűre a borosta. Nincs mese, a kés az pucul! :)
(szerintem)

Nem elérhető beldom

• Törzstag
« Válasz #350 Dátum: 2014. Május 14. - 22:45:28 »
Így van ez. Minél jobban szeret a zember borotválkozni, annál kevésbé nő a szőr. Érti Szőr? :)

Nem elérhető nevemsenki

• Törzstag
« Válasz #351 Dátum: 2014. Május 15. - 13:58:43 »
a szor novekedese sok mindentol fugg , pl. az etkezestol . ha ettel  magas feherje tartalmu etelt , jobban no. a tesztoszterontol is fugg. minden szeretkezes , nem , mondjuk 1 jo kiados , 1 mm ad hozza. ok, ez tulzas , de kb igaz. stresszhelyzetek szinten hatnak . emlekszem , bementem , jo regen , jol borotvaltan vizsgara es 2 ora mulva kijottem eszbontoan szorosen.
szarvam sunjam - minden ures

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #352 Dátum: 2014. Május 15. - 14:13:58 »
A fodrászom szerint ez mind hülyeség... és szerintem is! Kb. ugyanavval a tempóval nő a szőr akármit csinálsz... A kb. sem a legjobb meghatározás, mert egyénfüggő, de átlagban mondjuk 0,5- 1- 1,5 cm/hó tartományba esik. Ezt percekre, órákra levetítve könnyen rájöhetsz, hogy nem stimmelhet, hogy szex után hirtelen borostás leszel... Mivel a tényállás fennforgása valóban fennáll, ebből inkább az következik, hogy sokkal jobban számít az, hogy a szőr végek eltávolítása ( szöge, hasítása), hogyan is történt a megelőző borotválkozás során, ez inkább  befolyásolja, hogy mit láthatunk a tükörben egy kiadós szex vagy stresszes helyzet után...  ;D ( A kisimult bőr milyensége egyébként biztosan szerepet játszik, jobban mint a szőr tényleges hosszának hirtelen változása).

Nem elérhető nevemsenki

• Törzstag
« Válasz #353 Dátum: 2014. Május 15. - 14:33:55 »
@penge
nem rogton szex utan , hanem a kovetkezo napon. ki kell probalni : 1 nap nagyon kemenyen , kovetkezo nap szunet es reggel tukornezes. es az egeszet nem azert , mert annyira  jo , csakis a szor vizsgalata miatt, vagy ilyesmi

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #354 Dátum: 2014. Május 15. - 14:35:38 »
[...] es az egeszet nem azert , mert annyira  jo , csakis a szor vizsgalata miatt, vagy ilyesmi
;D :sör:
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető beldom

• Törzstag
« Válasz #355 Dátum: 2014. Május 15. - 15:37:19 »
A stressz csökkenti a tesztoszteron szintet. A hormonális változások tünetei szerintem nem órák, inkább napok, hetek alatt jönnek ki. Nem olyan mint az idegrendszer.

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #356 Dátum: 2014. Május 15. - 15:45:40 »
vagy ilyesmi...  :fetreng: :fetreng: :fetreng:  :2thumbup: arcszőr vizsgálat alibi! (gyere babám!)  :fetreng: :fetreng: :fetreng: :sör:

nevemsenki: következő napi vizsgálat: mindegy mit csináltál az előzőn!  ;D szex nélkül is durva borostát fogsz látni a tükörben!  :fetreng: :sör:
Ez így nem objektív! Nemhogy nem győztél meg, de inkább arra a következtetésre jutottam, hogy ha nálad nincs szex, másnap legfeljebb nem borotválkozol...  :fetreng: :sör:
A Discovery-n láttam egy hasonlót erről a témáról. Az is ezügyben vizsgálódott, bár ott a sűrű és rendszeres szőreltávolítás, a szőr növekedésére gyakorolt hatása volt a téma.. A konklúzió pedig az volt, hogy a szőr adott tempóban nő és gyakorlatilag minden mindegy és az ilyen "hirtelen befolyásoló tényezők" jellegű felvetések csak mítoszok. Kismértékű kilengéseket talán lehet produkálni, evvel én sem vitatkoznék, de azt meg nem hiszem, hogy így szubjektíven (ránézel és minden más tényezőt kihagysz) pontosan mérhető és bizonyítható lesz, a szexre fogni, meg szerintem továbbra is mítosz, ugyanúgy, ahogy az orrszarvú tülök por... ( bár milliók használ(j)(t)ák afrodiziákumnak(is) Ázsiában... )       

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #357 Dátum: 2014. Május 15. - 16:17:47 »
ninyószarv?  :fetreng:
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető beldom

• Törzstag
« Válasz #358 Dátum: 2014. Május 15. - 16:25:31 »
ha... nincs szex, másnap legfeljebb nem borotválkozol...
Vagy ha nem borotválkozol... nincs szex :naughty:

Nem elérhető nevemsenki

• Törzstag
« Válasz #359 Dátum: 2014. Május 15. - 17:21:57 »
en pedig egy no bajuszra nezve meg tudom mondani , hogy volt e neki szex tegnap vagy nem , vagy ilyesmi, kulonosen akkor , ha velem szexelt.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici