Szerző Téma: Élezés és fenés – technika, módszerek  (Megtekintve 507451 alkalommal)

Herr

• Vendég
Re:Élezés és fenés – technika, módszerek
« Válasz #1395 Dátum: 2015. Február 05. - 17:10:30 »
őőőőőőőőőőőőőőőőőő:)  :fejtor:
"Miért áldozzon" kérdezed. Hát mert azt írta,hogy akar venni vagyis gondolkodik a dolgon. Csak tudja mit akar ,gondolom felnőtt ember:) Én meg nem vagyok a házi pénztárnoka,sem pénzügyi tanácsadója,de gyanítom  te sem:)  :sör:

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #1396 Dátum: 2015. Február 05. - 17:29:32 »
Csöcsös szegecsest ajánlanék. :bocs: :fetreng:
Elmész mindjárt megmondom hova:) Vitték mint a cukrot, amúgy egy késemen van de szerintem azért nagy duzzogva elfogadád azt cicisen is:)
Amúgy nekem nincs bajom a csecsekkel. :fetreng:
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető Forri

• Törzstag
« Válasz #1397 Dátum: 2015. Február 05. - 19:35:16 »
őőőőőőőőőőőőőőőőőő:)  :fejtor:
"Miért áldozzon" kérdezed. Hát mert azt írta,hogy akar venni vagyis gondolkodik a dolgon. Csak tudja mit akar ,gondolom felnőtt ember:) Én meg nem vagyok a házi pénztárnoka,sem pénzügyi tanácsadója,de gyanítom  te sem:)  :sör:
Nem tudja mit akar, ezért kért tanácsot. Nem is próbálta még a késes borotválkozást,csak az életlen Dovoval, ha jól értelmeztem.Nem is tudja, hogy bejön-e neki egyáltalán..... Jóhogynem egyből saját köszörűsműhelyt meg japán tanulmányutat ajánlunk neki az 1 késéhez.  ;D
(szerintem)

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
« Válasz #1398 Dátum: 2015. Február 05. - 19:43:05 »
..... Jóhogynem egyből saját köszörűsműhelyt meg japán tanulmányutat ajánlunk neki az 1 késéhez.  ;D
:fetreng:

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #1399 Dátum: 2015. Február 05. - 19:45:39 »
..... Jóhogynem egyből saját köszörűsműhelyt meg japán tanulmányutat ajánlunk neki az 1 késéhez.  ;D
:fetreng:

:crazy: :crazy:
100 pontos válasz:))
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Herr

• Vendég
« Válasz #1400 Dátum: 2015. Február 05. - 20:50:59 »
Ezt írta többek közt.
Szóval szükségem lenne egy min. eszközkészletre, amivel itthon is elérhetem a kellő minőséget a borotválkozáshoz.
Meg van neki 1000 /3000 tojiro ja.
Mi a gond a nortonnal ?

Szerintem egyértelműen leírta mit akar,nem értem
 miért a felzúdulás.

Nem elérhető creativehun

• Törzstag
« Válasz #1401 Dátum: 2015. Február 07. - 18:08:42 »
"OK. Akkor kezdjük az elején: ebben a pillanatban azt gondolom, hogy felhasználó leszek néhány késsel."

"Nekem se vasvillával szórják be a pénzt az ablakon...  "

Sorry..azt gondolom mindannyiunkat a jó szándék vezérelt...Téged is..és minket is..akik úgy éreztük..azt gondoltuk..amíg nem érlelődik meg valakiben mit akar addig ne feccöljön bele pénzt ,energiát a dologba...mert akkor ...szerintem élmény helyett a végén ...keserű szájíz marad csak.

Persze tisztában vagyok vele,hogy Téged is ugyan így a jó szándék  vezetett...és a Nortonokkal...ha vásárláson töri a fejét..nincs semmi baj.

Most is azt gondolom...éleztessen meg valakivel egy-két kést..azt hajrá..és ha élvezi és belebolondul a dologba...akkor had szóljon az a Norton...vagy amire telik  ..... :thumbup:

Szóval...béke van  :handshake:
Style: safety razor
Hardware: Gillette Adjustable Safety razor 1-9/slim/ I 3 data code,Mühle super badger silver tip shaving brush
Software: | Trumper Rose Shaving Cream| Trumper Coral Skin Food

Nem elérhető Courage

• Törzstag
  • Igyekszem!
« Válasz #1402 Dátum: 2015. Március 31. - 14:13:06 »

Urak!

Sikerült eme szovjet "csodára" szert tennem. Azt szeretném kérdezni, hogy ha nem csak nézegetni szeretném, hanem használni is,
akkor mennyibe kerülne ezt képessé tenni erre a nemes feladatra?

Válaszokat (természetesen privátban is) nagyon szépen köszönöm.

Tibi
"Nem, nem; én sohasem találgatok. Az egy utálatos szokás, amely gátolja a logikus gondolkodást." S.H.

Nem elérhető major.levo

• Új tag
  • *
« Válasz #1403 Dátum: 2015. Április 04. - 19:23:14 »
Sziasztok!
Nemrég kezdtem el borotvakéssel borotválkozni. Most jöttem meg az élezőtől,jól kiélezték:) az lenne a kérdésem hogy mit vegyek otthonra,hogy én is megtudjam csinálni magamnak? egy fenőszíj elég? és hogy kell cisnálni? hol tudok megfelelőt beszerezni?
Köszönöm szépen a válaszokat srácok!

Nem elérhető worm

• Törzstag
« Válasz #1404 Dátum: 2015. Április 06. - 14:50:48 »
Mennyit szeretnél áldozni erre az ékezősdire?
Szavakon lovagolni? Az értelmes ember konvenciókban gondolkozik, nem konkrétan szavakban! 
http://szucsjanos.hu/philosophy/thispage.html

Nem elérhető Forri

• Törzstag
« Válasz #1405 Dátum: 2015. Április 06. - 16:38:35 »
Sziasztok!
Nemrég kezdtem el borotvakéssel borotválkozni. Most jöttem meg az élezőtől,jól kiélezték:) az lenne a kérdésem hogy mit vegyek otthonra,hogy én is megtudjam csinálni magamnak? egy fenőszíj elég? és hogy kell cisnálni? hol tudok megfelelőt beszerezni?
Köszönöm szépen a válaszokat srácok!

1. Nem tudjuk egy válaszban leírni neked azt a sok infót, amit a fórum tartalmaz a témával kapcsolatban, és már többször le lett írva.Ezért először is azt javasolnám, hogy olvass vissza. Sajnos ezt nem lehet megspórolni...

2. Jenessanyi összefoglalója a kövekről: http://xn--borotvafrum-xeb.hu/index.php?topic=621.0
(szerintem)

Nem elérhető Gab

• Törzstag
« Válasz #1406 Dátum: 2015. Április 27. - 16:09:20 »
Sziasztok, körülbelül 3 éve borotválkozom „hagyományosan” egy biztonsági borotvával. Nemrég vettem egy borotvakést (dovo pearlex), ki is próbáltam, de szerintem életlen volt… annak ellenére h a bőrön (angolul strop) végighúztam többször is. Feltételezem h meg kéne fenni, élezni fenőkövön… ami nekem még egyelőre nincsen. Mit javasoltok? Esetleg tudtok vkit akinek van ebben rutinja és vmennyi pénzért megélezné nekem?

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #1407 Dátum: 2015. Április 28. - 09:46:06 »
Tudomásom szerint _ma_ JenesSanyi és gregg élez (talán HerrLaca is).

Itt nézelődj: http://borotvaforum.hu/index.php?board=30.0
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #1408 Dátum: 2015. Április 28. - 10:12:58 »
Sztem kb az első úr az aktív jelenleg. Illetve salmo kollega nem?

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #1409 Dátum: 2015. Április 28. - 10:29:18 »
Tényleg, mi van Herrel?
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici