Szerző Téma: Élezés és fenés – technika, módszerek  (Megtekintve 507283 alkalommal)

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
Re:Élezés és fenés – technika, módszerek
« Válasz #1500 Dátum: 2015. Október 21. - 08:58:50 »
Pmol, gondolkodtam is a dolgon, láthatod. ;D

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #1501 Dátum: 2015. Október 21. - 20:29:06 »
Az igen, ennél sokkal kevésbé durva dolgot képzeltem el. Ez tipikusan azon projektek egyike, amikor próbál az ember otthon kókányolni vele valamit, annak tudatában hogy ennek úgyis mindegy, vagy jó lesz, vagy marad rossz :)

Én azt ajánlanám, hogy vegyél majd egy másikat, csak előtte majd linkeld be a képét, hogy tudjunk róla előre véleményt mondani. Postával együtt olyan 10-15 körül lehet használható kamisorit lőni eBay-en.
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető Lazlee

• Új tag
  • *
« Válasz #1502 Dátum: 2015. Október 22. - 01:00:12 »
Látszik mennyire nem értek hozzá, kezdem látni amiket mondtok, de eddig nem tűnt fel, pláne, hogy ez nálam már éles (csak épp szőrt nem vág :D :( )

Szívem szerint valamelyikőtök saját készítményét venném, csak lemaradtam arról az időszakról, mikor foglalkoztatok vele.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #1503 Dátum: 2015. Október 22. - 06:30:39 »
Nem maradtál le, készítik a mesterek a csodáikat.

Csak a kés gyártás, nem olyan, hogy van két órám, csinálok egyet.
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető Galambos Tarzan

• Új tag
  • *
« Válasz #1504 Dátum: 2015. Október 22. - 10:22:25 »
Látszik mennyire nem értek hozzá, kezdem látni amiket mondtok, de eddig nem tűnt fel, pláne, hogy ez nálam már éles (csak épp szőrt nem vág :D :( )

Szívem szerint valamelyikőtök saját készítményét venném, csak lemaradtam arról az időszakról, mikor foglalkoztatok vele.

Szerintem ha rendelsz privátban Jenessanyi -tól egy kést, talán nagy duzzogva készít neked egyet ;-)

Nem elérhető orultspanyol

• Törzstag
« Válasz #1505 Dátum: 2015. November 15. - 17:36:18 »
Nem találtam jobb helyet, ezért ide írom ha nem tré. Van egy tőröm halcon-inox felirattal. Éle ezer éve nincs, sőt van egy nagyobb csorba is rajta.
Neten talált fotók alapján ez áll legközelebb hozzá kinézetben.

A kérdés csak annyi, hogy a kés anyaga indokolttá teheti a felújíttatását, rendbehozatalát, vagy annyira nem minőségi, hogy megérje rákölteni?
I will be the change I'm seeking, manifest the words I'm speaking. ||| shallam.hu

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #1506 Dátum: 2015. November 15. - 17:41:25 »
Sok pénzt ne ölj bele. Teli van a bolha ezekkel párszázért. Persze ha vmi elfeledett hiend manufaktura terméke akkor hajrá. Ja akkor is ha van hozzá mindened, mert felújitani jó.
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető Horatio Luro

• Törzstag
« Válasz #1507 Dátum: 2015. November 15. - 18:15:16 »

Szerintem ha rendelsz privátban Jenessanyi -tól egy kést, talán nagy duzzogva készít neked egyet ;-)

Annyira korrupt, hogy pénzért bármit?  :crazy:

Nem elérhető orultspanyol

• Törzstag
« Válasz #1508 Dátum: 2015. November 15. - 18:25:56 »
Sok pénzt ne ölj bele. Teli van a bolha ezekkel párszázért. Persze ha vmi elfeledett hiend manufaktura terméke akkor hajrá. Ja akkor is ha van hozzá mindened, mert felújitani jó.

Köszi, akkor hagyom a fenébe. Van egy másik tőr sokkal jobb állapotban, inkább akkor azt fogom be bármire, ezt meg megtartom csak úgy.
I will be the change I'm seeking, manifest the words I'm speaking. ||| shallam.hu

Nem elérhető attila7575

• Új tag
  • *
« Válasz #1509 Dátum: 2015. November 18. - 20:32:33 »
Szerintetek mennyire tartható az a módszer, hogy este megfenem a borotvakést, hogy reggel a borotválkozás előtt ezzel ne kelljen időt tölteni, illetve ne reggel félkábultan csináljam? Csinálható, vagy nem csinálható?

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #1510 Dátum: 2015. November 18. - 22:54:54 »
Teljes lelki nyugalommal megcsinálhatod, ugyan olyan jó lesz.
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető Horatio Luro

• Törzstag
« Válasz #1511 Dátum: 2015. November 19. - 06:31:42 »
Teljes lelki nyugalommal megcsinálhatod, ugyan olyan jó lesz.

A levegőn állás tényleg nem veszi ki az élét?  :crazy:

Nem elérhető Canibel

• Új tag
  • *
« Válasz #1512 Dátum: 2015. November 19. - 18:22:53 »
Videót tudtok linkelni, amiből el tudok indulni, hogy hogyan kell élezni?
Találtam kicsivel 2000 alatt Golden Dollar borotvát, ezen jó lenne gyakorolni. Gondolom egy 4k/8k Norton  elég volna, vagy van, ami ettől olcsóbban elég volna még nekem? Karácsonyra meg is lepném magam ezekkel és talán apám meg öcsém is beállnak a sorba. :crazy:

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #1513 Dátum: 2015. November 19. - 18:42:48 »
Szerintem jobban jössz ki egy Naniwa Super 5k és 8k kombóval Japánból, mint az amcsiktól a Nortonnal. Árban is, használatban is. A 8k Naniwa az már nagyon kellemes él ügyileg, jobb mint a 8k Norton ha nem nagyon akarsz az elején harmadik követ is venni.

Nem elérhető Trailm5

• Törzstag
« Válasz #1514 Dátum: 2015. November 20. - 06:40:44 »
Ha pattog az arcbőrön a borotva , megérett az élezésre ?
CSak a funkcionalitás , semmi más nem számít .

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici