Ez már új keverék. A gyémántoson 5 perc volt síkba húzni, csiszolópapíron még gyorsabbnak kellene lennie. Ez sokkal lágyabb égetés, ez visz rendesen emberi nyomás mellett is, és nem is olyan mintha üvegen éleznél. Aktívan részt vettem a fejlesztés/tesztelésben, bizton állíthatom hogy teljesen használható kis kő lett Nem mondom hogy olyan jó mint a saját bóti köveim, de túl sokan egy ezres kőért nem perkálnának ki 20 rugót. A 10+ ezer forintos japó kövek után kb. ez következik minőségileg a sorban, sokkal barátságosabb áron, itthonról.
Ez így van és a segítségedet ezúton is köszönöm!
Viszont üröm az örömben, hogy az első kezdő széria gyorsabban fogyott el, mint azt vártam, így jelenleg nincs, bár gőzerővel dolgozom rajta, hogy legyen, de még várom az egyik alapanyagot a gyártótól. Ha az megjött, utána kb. 1 hónap amire készen van. Szóval még az idén lesz, már szóltam a Jézuskának, hogy vegye fel a listájára a választható ajándékok közé.
A jó hír viszont az, hogy a gyártónak van F1200-es szilicium-karbidja, a következő rendelésnél rendelek azt is, így remélhetőleg jövőre már abból is tudok követ készíteni.