Szerző Téma: Gillette  (Megtekintve 484317 alkalommal)

Nem elérhető Horatio Luro

• Törzstag
Re:Gillette
« Válasz #915 Dátum: 2015. December 03. - 20:40:21 »
Akkor további sok sikert nektek!    :peace:

Mi azon már túl vagyunk, most neked van rá nagyobb szükséged.

Nem elérhető bela321

• Új tag
  • *
« Válasz #916 Dátum: 2015. December 03. - 20:53:12 »
szerintem meg neked egy ideggyógyászra a bunkó stílusod miatt kispofám

azt nem gondoltam volna, hogy van itt egy-két bunkó paraszt, aki így leszól egy olyan érdeklődőt, aki nem is kezdő

Nem elérhető Horatio Luro

• Törzstag
« Válasz #917 Dátum: 2015. December 03. - 21:01:04 »
szerintem meg neked egy ideggyógyászra a bunkó stílusod miatt kispofám

azt nem gondoltam volna, hogy van itt egy-két bunkó paraszt, aki így leszól egy olyan érdeklődőt, aki nem is kezdő

:nemtom:  ajaj, itt komoly gondok vannak

Nem elérhető grdsi

• Törzstag
« Válasz #918 Dátum: 2015. December 03. - 21:01:58 »
Hadd okoskodjak egy kicsit. Ami az életben egy szimpla gombnyomásnál bonyolultabb - és a borotválkozás is ilyen -, annál bizony kell némi ráfordítás ahhoz, hogy flottul működjön. Ritkábban pénz, gyakrabban kísérletezés, agyalás, gyakorlás, újabb verziók kitalálása és kipróbálása, és mindezek előfeltétele, a türelem, tisztelet  - a dolgok és a fizikai törvények iránt. Aztán mindezek bevetése és alkalmazása után a végére csak eljő a várva-várt eredmény, és olyankor nagy az öröm. A vicces az, hogy visszatekintve magától értetődőnek, kézenfekvőnek tűnik az a megoldás, ami végül is bevált, és szinte nem is érti az ember, hogyan nem jött rá hamarabb...

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #919 Dátum: 2015. December 03. - 21:13:09 »
Béla bátyám, olvasd vissza holnap reggel kipihenten az utolsó 7 (összes) hozzászólásodat, töröld ki belőle a felesleges indulatot (az eszközök és fórumtársak iránti) és nyugodtabban folytasd tovább a csevegést! :peace:
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető atteeharp

• Törzstag
« Válasz #920 Dátum: 2015. December 03. - 21:52:55 »
Néhány gondolat, ha már úgyis szétoffoltuk szokás szerint a témát.
Gondolom azért regisztráltál, és jöttél, hogy tanácsot kérj. A tanácskérést egyből úgy kezdted, hogy mindenféle felvezetés nélkül lefikáztál egy eszközt, ami bár megosztó, de sokaknak jól működik.
Ha jól értem, eddigi tapasztalataid alapján a műanyag Wilkinson-t és a mostani Lord-odat ismered. Lehet hogy 15 éve DE-vel borotválkozol, de ha te pusztán e tény alapján szakértőnek vallod magad, akkor minek jöttél?  :crazy:
Miért hallgatnál olyanokra, akik lehet hogy ennek töredéke óta borotválkoznak DE-vel, de 15-20 féle készülék járt már a kezükben, arcukon.  :naughty:
Arról már nem is  beszélve, hogy van aki kést is huzigálnak az arcukon.  :crazy:  :fetreng:
Miért akarnád értelmezni azokat a mérnöki szemszögből vizsgálódó készülék elemzéseket, amik néha fel-feljönnek mint téma (lásd az iménti Gillette Adjustable szög kérdés)  :naughty:
Ha a közeledben nem kapni csak egyféle pengét, miért akarnál SicTranzit mintaboltjából vásárolni, jó áron, mindenféle fáradozás nélkül?  :naughty:
Mondjuk igazad van, nem érdemes itt lógni, az ember csak ugyanilyen elmebeteg paraszt lesz, nincs egy éve, hogy ide járok, és már lassan minden fiókban van itthon egy biztonsági borotva.
Ja, olyan Lordom is van, mint amilyen neked is lehet, csak nem használom, mert nem harap eléggé  :naughty: :naughty: :naughty:

Szerintem is gondold újra az egészet, és ha mégis találsz választ az előbbi kérdésekre, fuss neki még egyszer, esetleg kezd elölről a Bemutatkozás topikban  :sör:
 :peace:

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #921 Dátum: 2015. December 03. - 22:14:24 »
Negyedévente előkerül egy-egy troll.  Ez van!
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető bela321

• Új tag
  • *
« Válasz #922 Dátum: 2015. December 03. - 23:54:54 »
 :peace: :peace: :peace:

Nem elérhető bela321

• Új tag
  • *
« Válasz #923 Dátum: 2015. December 04. - 02:17:19 »
Mindenesetre eléggé belterjes társaság vagytok. Lenézitek, hülyének nézitek a másikat,aki újonnan kapcsolódna be. Persze az sem tetszik, hogy nem vagyok a  s.e.g.g.n.ya.l.ó.t.o.k  és ezeket kimondom.

Kb. kocsmai szinten van ez a fórum, és annak megfelelő az intelligenciátok (8 általános). Osztjónapot.

Nagy szakértők, de nem tudjátok mi a különbség az open comb, closed comb és safety bar között.

Így lehet számítani egy "magyar" fórumra. Inkább külföldi oldalakon érdeklődöm.

Most pedig kezdjetek el csesztetni, hogy akkor minek jöttem ide, ahogyan ezt már jó bunkóparasztos-magyaros stílusban már elkezdtétek.

Ilyet egy külföldi oldalon SOHA NEM ÍRNÁNAK.

JA és a névvel alapból nem illik viccelni, gúnyt űzni a másikból csak azérz, mert az a neve.

Szerencsétlenek.

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #924 Dátum: 2015. December 04. - 05:37:35 »

:hat:
Nagyon fàj? Akarsz róla beszélni? Valaki cukorral kinált a sötétben anno? Ejj... Na sírd ki magad...
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető nork

• Törzstag
« Válasz #925 Dátum: 2015. December 04. - 08:27:00 »
A "peremes" szövegre én kérdeztem rá egyedül. Amire egyébként nem adtál választ, hacsak az nem válasz, hogy ugyanazt az egy eszközt használod, de azért kijelented, hogy egyik szarabb, mint a másik... A szarozással sincs gond :-) de azért beszélhetünk róla, nem? Ha már egy fórumon vagyunk...
Privát véleményem egyébként, hogy a gyakorlatban szart se számít, hogy peremes, vagy zártfésűs. Az éltől való távolságok és szögek, amik döntően befolyásolják a borotválkozás minőségét.

Én egyébként abban a cipőben jártam, amiben Béla polgártárs. Valamikor a 90-es évek elején arra eszméltem, hogy eltűntek a boltból a hagyományos eszközök. Maradt a Figaro, Barbon krém és a Wilki penge, minden más eltűnt és elárasztott minket a műanyag borotva és a flakonos hab. Ekkor szartam bele az egészbe és vettem egy villanyt. Hála a netnek és ennek a fórumnak is újra visszatérhettem :-)

Nem elérhető Black

• Törzstag
« Válasz #926 Dátum: 2015. December 04. - 08:33:19 »

3: scalloped safety bar (closed comb)---"csipkés", vagyis zárt fésűs----------> ez a legxarabb az összes közül

Ugyan nekem nincs egyetemi diplomám mint neked, csak főiskolai, éppen ezért nem is vagyok olyan kifinomult stílusú mint Te.
Azonban ez is feltűnt, hogy a bunkó stílus itt kezdődött, Nálad.

Megmagyarázom, hátha megérted, mégiscsak egyetemi diplomád van.
Az hogy Neked szar, az nem azt jelenti, hogy másnak is. Kifejezetten szubjektív hobbi a mienk és erre szoktam példaként felhozni, hogy olyan ez mint a virág, van, akinek a tulipán a legszebb, van, akinek a pipacs.
Tehát, az, hogy neked szar egy kategória, az nem jelenit azt, hogy általánosságban véve az tényleg szar.

Ha nem érted, az nyilván csak azért van, mert nem vagyok olyan művelt mint te és nem tudom olyan cizelláltan megfogalmazni, stb...  :naughty:
Lajong és bolotvál! ;-)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #927 Dátum: 2015. December 04. - 08:52:27 »
Srácok, a személyeskedő részeket hanyagoljátok légyszi. Ne legyen olyan a fogadjisten, mint az adjonisten!  :thanks: :thumbup:
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #928 Dátum: 2015. December 04. - 10:02:17 »
Srácok, a személyeskedő részeket hanyagoljátok légyszi. Ne legyen olyan a fogadjisten, mint az adjonisten!  :thanks: :thumbup:
Persze. De ez elég nonszensz reagálás volt bÉLA részeről.
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #929 Dátum: 2015. December 04. - 10:42:23 »
Igen, de ne ő határozza már meg a társalgás színvonalát, hangnemét.

/Elég őszinte és nyílt ember vagyok, viszont eddig nemigen figyeltem arra, hogy egy-egy éles szituációban visszafogjam - az egyébként igaz - személyes részét a véleményemnek. Arra lettem figyelmes, hogy ha ugyanazt az érvet személyes vonatkozás nélkül adom elő, akkor sokkal nagyobb találati aránnyal hat, mert így nem érzi magát találva _személyesen_ a vitapartner. Eddig sokszor azon lovagolt utána, nem a tartalmon./
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici