Szerző Téma: Eszközökkel kapcsolatos kérdések  (Megtekintve 504222 alkalommal)

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
Re:Eszközökkel kapcsolatos kérdések
« Válasz #1380 Dátum: 2014. Április 09. - 17:24:31 »
Ejnye no, most akkor vegyek vagy ne vegyek mulleres/dmes pamacsot amig lesz rendes? Milyen hatranya van ha most rovid ideig ilyet hasznalok mig megjon a jo?
Amugy miben kulonboznek ezek? Puhasagban vagy miben? Csak probalom megerteni, hogy miert rossz nekem egy olcso ideiglenesen...

@mad.just mad: hosszusaga alapjan inkabb neveznem jol karbantartott borostanak, de amugy igen, nem egy teljes arcos es nyakas borotvalkozasra kell nekem ez.

Müllerben nem fagyi pamacsot vehetsz.

A hjm elég korrekt markanév a nedves borotva piacon.

Persze vannak felette is.
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #1381 Dátum: 2014. Április 09. - 17:29:14 »
Nekem van egy HJM borzom, alig használt de vissza lett ragasztva a kötege, egy Coronitáért vihető. ;D
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #1382 Dátum: 2014. Április 09. - 17:32:20 »
Nekem van egy HJM borzom, alig használt de vissza lett ragasztva a kötege, egy Coronitáért vihető. ;D
Méltányos az ár!

Nem elérhető orultspanyol

• Törzstag
« Válasz #1383 Dátum: 2014. Április 09. - 17:35:06 »
Igazatok van!

Inkább akkor megvárom míg megjön a már linkelt helyről a megfelelő pamacs, már csak az a kérdés, hogy melyik legyen. A párszáz forintos árbéli különbség nem nagy tétel, így akkor igazából kinézet és a fogás alapján kéne kitalálnom, hogy melyik igazán szimpatikus nekem?
I will be the change I'm seeking, manifest the words I'm speaking. ||| shallam.hu

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #1384 Dátum: 2014. Április 09. - 17:40:09 »
Igazatok van!

Inkább akkor megvárom míg megjön a már linkelt helyről a megfelelő pamacs, már csak az a kérdés, hogy melyik legyen. A párszáz forintos árbéli különbség nem nagy tétel, így akkor igazából kinézet és a fogás alapján kéne kitalálnom, hogy melyik igazán szimpatikus nekem?

Hát itt a legnehezebb a válasz.

Van ki disznó
Ki ló
Ki borz
Ki szintetikus
S van aki kombinált pamacsokat favorizálja.

Szerintem egy közepes árfekvéssel bármelyikből nagyon nem lőhetsz mellé.

Én vagy malac vagy borz közűl választanék.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #1385 Dátum: 2014. Április 09. - 17:45:26 »
Igen! A linkelt helyről nekem 3 féle pemzlim van (de tervezem az összes begyűjtését  :naughty: ), és nem tudnék közöttük _működésbeli különbséget tenni. Vedd azt, amelyik a legszimpatikusabb.

Igazatok van!

God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #1386 Dátum: 2014. Április 09. - 17:50:18 »
Igazatok van!

Ár/érték arányban mindenképpen a röfipamaccsal jársz a legjobban, ezen belül pedig az Omega konzisztensen jó pamacsokat gyárt. Innentől tökmindegy. Részemről, mivel tetszett hogy a nyele egzotikusabb fa, nemrég 11126-ot vettem, de a 10xxx és 11xxx széria bármelyik darabja kiváló lesz.

A másik két lehetőség még a szintetikus és a borz, mindkettő drágább egy kicsit. Próbáld ki egyszer, most szerintem ne agyalj rajta sokat.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #1387 Dátum: 2014. Április 09. - 18:02:25 »
Tegyem hozzá, hogy egy balea pamacsot használok kb 8 éve.

S teszi a dolgát.

• Törzstag
« Válasz #1388 Dátum: 2014. Április 09. - 18:03:42 »
Omega 11126 lett mert az tetszett a legjobban. Most már csak várni kell. Megejtem ma utolsó sima borotvás borotválkozásom, és a következő már végre rendessel lesz !
I will be the change I'm seeking, manifest the words I'm speaking. ||| shallam.hu

• Törzstag
« Válasz #1389 Dátum: 2014. Április 09. - 19:09:23 »
Mit ne mondjak, a Corvinos Müller nincs nagyon eleresztve. Van 20 kiló nivea cucc, meg pár wilkinson, de az általatok említett Barbon / Figaró / Derby szentháromságból semmi nem volt pl. Mindegy, vettem egy wilkinson classic AS-t, egy szintén wilkinson classic 10es pengecsomagot, meg egy wilkinson krémet. Majdnem vettem egy pamacsot is nagy mohóságomban (szokásom az azonnal akarom énemet elővenni ilyenkor),  HJM jól kinéző borz, 1090, na mondom futok is vele, erre a kasszánál kiderült, hogy 7000 valójában és a műanyag verziós kerül annyiba. Amúgy volt egy jóképű HJM 2500 környékén tartóval együtt, azt lehet, hogy majd csak a tartó miatt megveszem.
Viszont most már csak várnom kell tényleg, hogy megjöjjön a pámács, aztán indulhat a buli.

Nem elérhető herpa

• Törzstag
« Válasz #1390 Dátum: 2014. Április 09. - 19:11:52 »
Mit ne mondjak, a Corvinos Müller nincs nagyon eleresztve. Van 20 kiló nivea cucc, meg pár wilkinson, de az általatok említett Barbon / Figaró / Derby szentháromságból semmi nem volt pl. Mindegy, vettem egy wilkinson classic AS-t, egy szintén wilkinson classic 10es pengecsomagot, meg egy wilkinson krémet. Majdnem vettem egy pamacsot is nagy mohóságomban (szokásom az azonnal akarom énemet elővenni ilyenkor),  HJM jól kinéző borz, 1090, na mondom futok is vele, erre a kasszánál kiderült, hogy 7000 valójában és a műanyag verziós kerül annyiba. Amúgy volt egy jóképű HJM 2500 környékén tartóval együtt, azt lehet, hogy majd csak a tartó miatt megveszem.
Viszont most már csak várnom kell tényleg, hogy megjöjjön a pámács, aztán indulhat a buli.
Esetleg Intersparban érdemes Barbont, Figarót. Én ott szoktam találni.

Nem elérhető Marcselló

• Törzstag
« Válasz #1391 Dátum: 2014. Április 09. - 19:14:43 »
Éles pengét, bő habot!

"Some snakes have venom but humans have guns, knives and bombs.. Think a while and decide which you should be afraid of..."

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #1392 Dátum: 2014. Április 09. - 19:56:47 »
Figaró-Barbon-Derby lux
1eurós üzletek, bármely interspar, teso, oson stb. polcain megtalálod.

Úgy 360.- ig reális vétel, többet ne adj érte, hanem inkább sétálj a másik szatócsig.

Kezdéshez én ( ez személyes tapasztalat, mindenkinek más és eltérő véleménye lehet ) Barbont ajánlanám, bár nincs kirobbanó habja, de elegendő mindenképpen.A klorofilltartalma miatt ápolja az irritált bőrterületet, a vágásokat fertőtleníti, s kisebb nyeséseknél elég ha visszakensz egy kevés habot a pontvérzésre s a vérzéscsillapító adalék teszi a dolgát, de nem helyettesíti a timsót!

Ha a habfürdőt szereted akkor a szintén CAOLA gyár Figarója a te krémed. Egy centinyi csíkból annyi habot képezhetsz, amivel 3 tűzoltó raj eloltja a dunaújvárosi kőolajfinomító bármely tárlójának a tűzét.

Komolyan állítom ez a két méltánytalanul lenézett, a fiatalság szemében ódon poros, a médiából mellőzött, szebb kort is látott magyar márkánk, megállja a helyét a nemzetközi mezőny bármely résztvevőjével szemben.

• Törzstag
« Válasz #1393 Dátum: 2014. Április 09. - 22:41:11 »
No akkor következő körben vételezek ilyeneket inkább, támogatni kell a magyar ipart!

Apropó timsó, elfelejtettem hozni magammal, pedig tudtam volna, mert volt ahol voltam.
Hol lehet könnyen beszerezni? Régen emlékszem amikor még sima 1 pengés borotvával borotválkoztam és néha megvágtam magam akkor tökéletes vérzéscsillapító volt.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #1394 Dátum: 2014. Április 09. - 22:59:59 »
Fodrászkellékes boltban. Vagy a connaught-nál, ha még nem rendeltél, csapd mellé!
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici