Üdv Mindenkinek!
Decemberben töltöm a 19-et szóval gondolom én vagyok a fórum legfiatalabb tagja.
Ez az egész borotvakéses őrület nekem szükségből jött ugyanis volt már 3 pengés mach3-am elektromos borotvám és minden egyéb ami hozzá kell.
Ennek ellenére minden borotválkozás után 1-2 napig borzasztóan fáj az arcom ha hozzáértem ojan érzés volt mintha lenyúzták volna.
Egyszer aztán találtam itthon egy nagyon elhasznált kopott régi sfk-t ami annyira rozsdás volt hogy már csak nehezen lehetett kivenni h mi is volt valójában azelőtt.
Első dolgom volt hogy végigkérdezősködtem a nagyszülőknél hogy s mint volt is ez.
Ők elmondták nekem hogy s mint működik a dolog.
Egyből éreztem ez lessz a megoldás számomra másnap végigjártam a várost találtam is egy köszörűsmestert akinek volt egy kis boltja is az emeleten.
Mondtam neki h mit szeretnék majd előhozott egy átlátszó műanyag tasakban egy Duisberg borotvát elis hoztam párc perc beszélgetés után.
Itthon aztán nekiláttam megfentem és irány a fürdő.
Jó 45 perc volt mire lehúztam mindenhonnan a szőrt és tökéletesen sima lett az arcom és semien irritációt nem éreztem mintha minden rendben lenne.
Azóta lassan már egy éve csak ilyen módszerrel borotválkozom.
Kb 1-2 hónapja találtam rá a fórumra és nem tudok leakadni róla minden nap többször felnézek hátha van valami új érdekessék
Azóta vettem a vaterán egy használt Dovo-t és egy kis köszörüsnél Pécsen egy Alcosa-t amit elsőre sikerült is tönkretennem
Apropó módszer mióta olvasgatom a fórumot mindenhol látom hogy mindenféle szereket használtok én egyetlen egyszer próbáltam ki borotvaszappannal de annyira nem jött be hogy folyamatosan azt használjam így még a mai napig ahogy a dédapám mondta csak forróvízzel bevizezem az arcomat vagy zuhany után borotválkozom, annyi a lényeg hogy nedves legyen a bőröm ne pedig száraz.
Tegnap próbáltam először azt a bizonyos szappant mikor sikerült elrepesztenem azt a gyönyörű aranyozott pengét.
Kicsit hosszúra sikeredett, nagyonjó a fórum így tovább.