Udvozlet mindenkinek.
A sok olvasas utan verge eljutottam odaig, hogy vegre megirjam a bemutatkozast.
Adam vagyok es jo idaja kulfoldom elek.
A borotvalkozas egy ideje mar jelen van az eletemben, de mindig is nyug volt. Volt mindenfele borotvam de csak nem voltam elegedett egyikkel sem,. Termeszetesen en is belestem a a reklamok alitotta csapdaba es sok penzt koltottem dragabbnal dragabb eszkozokre, termeszetesen foloslegesen.
A valtas a eletemben az elkoltozes hozta. Olyan helyre kerultem, ahol a hagyomanyos borbelyoknak meg van... kulturaja.
Miutan az elso honap borotvalkozas mentesen telt es a hajam is hosszu volt, ugy dontottem, hogy beulok egy pakisztani mester szekebe.
Bizalmatlan voltam.
Levegte a hajam es megborotvalt. Ugy ahogy kell. Egeszen pontosan ahogy regen lattem a teveben, meg regi fenykepeken. Torolkozo, forroviz, hab meg pamacs. Isteni volt. A ha a tortan a magyar Caola borotvakrem volt.
Mertertem es beszereztem egy fetete Wilkinson hagyomanyos borotvat.
Ahogy telt mult az ido egyre inkabb szemezgettem egy Weishi 9306-F, fenyes krom borotvaval, de csak nem tudtam raszanni magam a megvasarlasra.
A meglepetes akkor ert amikor az egyik haverom egy Hong Kong-i utja utan hozott egyet ajandekba. Azonnal beleszerettem.
A kovetkezo utja utan hozott tobbet, azok elmentek ajandekba a csalad ferfi tagjainak. Mivel ok is szeretik es ok is megtertek, a haverom ezek utan minden utjarol egy rakat borotvaval ter haza. (igen, ezek az eladok)
Idokozben beszereztem egy Balea pamacsot, de nem jott be, ugyhogy lecsereltem egy Omega pamacsra, ami rovidebb szoru es kisebb a nyele. Nagyon kezreallo, kellemes kis eszkoz.
Kozmetikum teruleten konzervativ vagyok. Ha tehetem a Caola kremat hasznalom (ha jol tudom otthon mar nem kapni) vagy az Omega kremjet. Mindketto tokeletes, az Omeganak van egy kellemes mentolos illata. Nagyon kellemes a boromon, csak ajanlani tudom.
Borotvalkozas utan timsokocka es arcszesz. Ennyi.
A pengekkel voltam bajban, de megtalaltam a szamomra megfelelot a BIC pengekben. A Wilkinson, Gilette annyira nem jott be.
Sajnos eleg lusta vagyok, de hetente azert megprobalok idot szakitani a borotvalkozas kellemes rutinjara. Ha megsem, akkor elmegyek a pakisztani borbelyomhoz es kenyeztetem magam egy kicsit.