Üdvözlöm a fórumtársakat!
Véletlenül akadtam a fórumra, miközben a megoldást kerestem a borotválkozásaim kellemesebbé tételére.
Pár napja eszembe jutott, hogy mikor elkezdtem a szőrt aprítani az arcomon, apám egyik régi borotváját használtam és jó volt. Nem emlékeztem a típusára, csak arra, hogy hosszabb, fehér nyele volt, hagyományos "zsilettpenge" kellett hozzá és a feje csavarásra kettényílt. Találtam képeket, meg cikkeket és ide vezetett az utam.
Itt olvasgatva meglepődve tapasztaltam, hogy mekkora reneszánsza van az ilyen jellegű ténykedésnek, hát még a horrorfilmekbe illő késes borotválkozásnak! El is döntöttem, hogy mi a tervem:
- szerzek egy Astra 901-et, mivel ez a készülék az, ami megalapozta a kezdeti sikereimet
- hozzá elsőre valami egyszerűbb pamacsot (Vettem egy disznó pamacsot tartóval), tálkát (ezt tegnap a bolhapiacon megoldottam egy "nyeles", barna bögre szerűséget találtam)
- egy könnyen beszerezhető borotvakrémet és hajrá
Későbbiekben a többi kiegészítőt, jobb pamacsot, timsót, régi eredeti Gilette készüléket, és egy "gyakorlós+, meg egy jobb borotvakést is vásárolok. Bonyolítja a helyzetet, hogy Zalaegerszegen lakom, ahol nehéz boltban venni ilyesmiket, mert csak DM, Rosmann drogériák vannak.
Lajos