Szerző Téma: Légy üdvözölve!  (Megtekintve 629616 alkalommal)

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
Re:Légy üdvözölve!
« Válasz #1140 Dátum: 2013. Február 04. - 21:01:11 »
Lehet más közegben forogsz ezért más a látóköröd és megint más az enyém.
Én józanparasztésszel gondolkodó gyerek vagyok. Nekem nem mondja, senki, hogy itt vidéken ha egy hülyegyerek szivarozik egy lepukkant kocsmában vagy szórakozó helyen biztos nem az urassága jön le egy marék arannyal a nyakában és kezében. Teccik érteni?
Reggeli indító rádióműsörök amik nap mint nap ugyanaz nem írok neveket tudjátok kik azért elég fárasztó az erőltette jókedvű nyekergésüket hallgatni. Mónika showal egyenértékü a dolog. tv irritál tudom azt mondják az okosok a döntés joga a tiéd nálad a távkapcsoló de mikor csak durván fogalmazva egy marék sza..r és egy kalap sza...r között kell választani akkor köszönöm nem kérem.
Azon is csodálkozom magamon, hogy egyáltalán ennyit fórumozok itt, sőt képeket rakok fel stb stb. Nem vagyok egy topikolós ember maximum segítség és információ szerzés szinten vagyok, voltam mindenütt.
De lehet itt mivel hellyel, közel normális emberek vannak ezért ragadtam be itt.  ;D
Lehet azért vagyok kivülállónak tűnő az életben mert nálam ami a szívemen az a számon. Főleg ha az igazságról van szó.
Sajna a mai világ nem erről szól. Nehezen viselem a sunyi, hazug pénzorientált világot és ezzel járó gondolkodást.
Lehet rossz korban születtem. Lehet idővel ahogy korosodok és butulok majd bölcsebb leszek de jelenleg e van.
Pipánál kicsit lehet rosszul fogalmaztam inkább úgy mondom autentikusabb mint egy szivar, nálam legalább is.
Sajna ilyen vagyok nem kell elfogadni senkinek de nem is kell terelnie engem. Majd az élet adja, hogy mi merre.
És a végén elszámolásnál kiderül, hogy jó úton haladtam e.
Személyiség jegyeket meg biztos az élet sodrása alakítja ki. Ki milyen zárkózott, kirekesztő stb amiről nem tehetünk.
Erről gondolom Jrabi szakemberünk tudna mesélni. Sőt tisztában vagyok azzal is miért vagyok én olyan amilyen és elfogadom.
Üdv.
 :sör: :fenek:
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető MetalWarrior

• Törzstag
« Válasz #1141 Dátum: 2013. Február 04. - 23:03:26 »
A végén sznobnak nézem magam, mert a vasárnapi Csikós cikkekhez bizony gyújtok egy szivart ès jóízűen elolvasom egy nagy adag kávé mellett.
Nyilvános helyen viszont biztosan nem szivaroznék,minthogy közönség elött sem borotválkoznék.Ezek valamilyen szinten tabuk, bármilyen apró dolgok.

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #1142 Dátum: 2013. Február 05. - 05:00:32 »
Évekig én még mobiltelefonálni se szerettem nyilvánosan. Hiányzott a telefonfülke érzés. :crazy:
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #1143 Dátum: 2013. Február 05. - 07:37:04 »
...én most sem szeretek... olyan meztelennek érzem magam.  ;)
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #1144 Dátum: 2013. Február 05. - 08:23:13 »
Apropó, nyilvános helyen már nem is igen lehet dohányozni ;D...marad a klubtársaság egy parti Ferbli mellett ;D...annak, aki szívja.

5, azaz öt éve nem dohányzom, s a szivarkáról szoktam rá a cigizésre :crazy:
Sheffield-England

Nem elérhető zenith

• Törzstag
« Válasz #1145 Dátum: 2013. Február 05. - 14:03:15 »
Sajna a mai világ nem erről szól. Nehezen viselem a sunyi, hazug pénzorientált világot és ezzel járó gondolkodást.
Lehet rossz korban születtem. Lehet idővel ahogy korosodok és butulok majd bölcsebb leszek de jelenleg e van.
A világ ugyan változik, de az emberi jellem örök, ezt ne felejtsd. Könnyű a gyengeségeket külső okra fogni, és könnyű azt elhinni, amit akarunk... ;)
Gillette Tech 1951

Nem elérhető szaggato

• Új tag
  • *
« Válasz #1146 Dátum: 2013. Február 11. - 19:50:49 »
Sziasztok,

Egy másik (pipás) fórumon hallottam felőletek. Ott már elolvastam minden fellelhető hsz-t a borotválkozással kapcsolatban, így gondoltam, hogy csatlakozom hozzátok, és bővítem az ismereteimet. Eszközöket tekintve csak egy Wilkinson Double Edge Safety Razor-ral rendelkezem. Mindemellett múlt héten beruháztam egy borzszőr pamacsra, Barbon pre- és after shave-re, egy barbon krémre és egy Wilkinson szappanra. Soha nem sikerült ilyen simára borotválni az arcom mint ezekkel...

Szenvedélyeim a szivarozás és a pipázás. Szabadidőmben igyekszem ezeknek hódolni. Momentán más nem jut eszembe, így a többi maradjon későbbre. :)

Üdvözlettel: Szaggato!

Nem elérhető mry314

• Moderátor
  • Törzstag
    • Borotváim fényképei
« Válasz #1147 Dátum: 2013. Február 11. - 19:54:33 »
Üdv Szaggato! Érezd jól Magad közöttük! ;)
Vérem, bőröm, bánatom és  bajom!
Nem nyúzom tovább magamat agyon!
Nem pattan az arcom, nem lesz beteg bőröm!
Nem kell szitkozódnom miért van nekem szőröm.
Léber Kálmán

Nem elérhető stacio

• Törzstag
« Válasz #1148 Dátum: 2013. Február 11. - 19:59:37 »
Üdv itt is!

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #1149 Dátum: 2013. Február 11. - 21:35:31 »
 :borz1: Hahó, hahó, érik a pipás szál!!! :borz1:
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
« Válasz #1150 Dátum: 2013. Február 11. - 21:44:05 »
Szia, Szaggató!

Jó helyen jársz, érezd jól magad!  :)

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Nem elérhető cbandi

• Törzstag
« Válasz #1151 Dátum: 2013. Február 11. - 21:55:27 »
Üdv Szaggato!
Nekem is a barbon a kedvencem.  :borz2:

Nem elérhető alice30

• Törzstag
« Válasz #1152 Dátum: 2013. Február 12. - 11:33:12 »
Üdv Szaggato!

Szenvedélyeim a szivarozás és a pipázás. Szabadidőmben igyekszem ezeknek hódolni.
Amíg ki nem próbálod a kést, aztán az asszony már nem csak a szivarok miatt fog zsörtölődni.
"Már megint vettél valami szart? És ez most mennyibe került?"
És így tovább. A borotválkozó férfinak csupa rettegés, bujkálás és titkolózás az élete.  :fetreng:
Szóval üdv köztünk.

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #1153 Dátum: 2013. Február 12. - 12:19:40 »
Amíg ki nem próbálod a kést, aztán az asszony már nem csak a szivarok miatt fog zsörtölődni.
És így tovább. A borotválkozó férfinak csupa rettegés, bujkálás és titkolózás az élete.  :fetreng:
Szóval üdv köztünk.
+1  :sör:
...sajnos igaz a karórákra is...   :(   :D
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Nem elérhető szaggato

• Új tag
  • *
« Válasz #1154 Dátum: 2013. Február 12. - 12:32:50 »
Üdv Szaggato!

Szenvedélyeim a szivarozás és a pipázás. Szabadidőmben igyekszem ezeknek hódolni.
Szóval üdv köztünk.

;D

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici