Lehet más közegben forogsz ezért más a látóköröd és megint más az enyém.
Én józanparasztésszel gondolkodó gyerek vagyok. Nekem nem mondja, senki, hogy itt vidéken ha egy hülyegyerek szivarozik egy lepukkant kocsmában vagy szórakozó helyen biztos nem az urassága jön le egy marék arannyal a nyakában és kezében. Teccik érteni?
Reggeli indító rádióműsörök amik nap mint nap ugyanaz nem írok neveket tudjátok kik azért elég fárasztó az erőltette jókedvű nyekergésüket hallgatni. Mónika showal egyenértékü a dolog. tv irritál tudom azt mondják az okosok a döntés joga a tiéd nálad a távkapcsoló de mikor csak durván fogalmazva egy marék sza..r és egy kalap sza...r között kell választani akkor köszönöm nem kérem.
Azon is csodálkozom magamon, hogy egyáltalán ennyit fórumozok itt, sőt képeket rakok fel stb stb. Nem vagyok egy topikolós ember maximum segítség és információ szerzés szinten vagyok, voltam mindenütt.
De lehet itt mivel hellyel, közel normális emberek vannak ezért ragadtam be itt.
Lehet azért vagyok kivülállónak tűnő az életben mert nálam ami a szívemen az a számon. Főleg ha az igazságról van szó.
Sajna a mai világ nem erről szól. Nehezen viselem a sunyi, hazug pénzorientált világot és ezzel járó gondolkodást.
Lehet rossz korban születtem. Lehet idővel ahogy korosodok és butulok majd bölcsebb leszek de jelenleg e van.
Pipánál kicsit lehet rosszul fogalmaztam inkább úgy mondom autentikusabb mint egy szivar, nálam legalább is.
Sajna ilyen vagyok nem kell elfogadni senkinek de nem is kell terelnie engem. Majd az élet adja, hogy mi merre.
És a végén elszámolásnál kiderül, hogy jó úton haladtam e.
Személyiség jegyeket meg biztos az élet sodrása alakítja ki. Ki milyen zárkózott, kirekesztő stb amiről nem tehetünk.
Erről gondolom Jrabi szakemberünk tudna mesélni. Sőt tisztában vagyok azzal is miért vagyok én olyan amilyen és elfogadom.
Üdv.