Szerző Téma: Légy üdvözölve!  (Megtekintve 627965 alkalommal)

Nem elérhető britva

• Új tag
  • *
    • Brijacnica
Re:Légy üdvözölve!
« Válasz #210 Dátum: 2011. Február 13. - 22:58:55 »
Azt hiszem azért olyan szinten nem, de az angol szekciótokba azért belekukkantok majd néha.
Az SRP-ről keveredtem nemrég a spanyol fórumra, ahol gombnyomásra lehet az oldalon akár a magyar fordítást is látni:
http://www.foroafeitado.es/search?search_id=newposts
Hát nem fogsz sok mindent látni az angol részben, ugyanis jelenleg üres  ;D, kivéve a kereskedő részt ami csak tagok számára látható.
A gugli forditásairol rég lemondtam mert csak germán és anglosaxon nyelveket tud rendesen fordítani.
Próbálj horvát szöveget magyarra forditani, vagy forditva. Egyes szavak fordítására jó de teljes szövegnél egyszerübb megtanulni a nyelvet mint kibogozni a forditást  ???

Nem elérhető britva

• Új tag
  • *
    • Brijacnica
« Válasz #211 Dátum: 2011. Február 13. - 23:05:04 »
Jó, persze tudom, csak ez a lehetőség ott beépítve az oldalba nagyon kulturált volt. ...azóta már a horvát tesófórum Flasi-vitáját is el tudtam olvasni a "te módszereddel"!  :crazy:
És meg is érted a "leforditott" szöveget? Mert én aztán egy szót nem értek belőle  :fetreng:

Nem elérhető messerfarkas

• Törzstag
« Válasz #212 Dátum: 2011. Február 14. - 19:55:48 »
Üdv britva, érezd itt jól magad és Zelimo vam jos suncan dan!

Nem elérhető tibierdrol

• Új tag
  • *
« Válasz #213 Dátum: 2011. Március 08. - 22:40:21 »
Sziasztok!
Párom jött elő a témával, hogy idén ne sört kérjek születésnapomra, hanem valami más ajándékot találjak ki magamnak. Gondolkodtam mi legyen, a késeket szeretem, de eddig mindig ellenálltam a kísértésnek és csak annyi van amit használok is, vitrinbe nem gyűjtök semmit. A következő gondolat egy szép biztonsági borotva volt, a mostani eldobható műanyagokat leváltandó. Sok évvel ezelőtt néhányszor már borotválkoztam ilyennel - kevés sikerrel. Volt itthon egy Wilkinson és egy felirat nélküli is, de ezek idő közben eltűntek, úgyhogy elkezdtem túrni a netet hogy milyet és hol érdemes venni, így keveredtem erre az oldalra.
Ha minden jól megy akkor hamarosan egy EJ 89 boldog tulajdonosa leszek, a pamacs és penge választás még előttem van úgyhogy valószínű még sokat fogok ide járni.
Tibi

Nem elérhető Salmo

• Törzstag
  • ne fogdosd az élét
« Válasz #214 Dátum: 2011. Március 08. - 23:26:49 »

Jó helyre érkeztél druszám  :sör: ..... érezd jól magad nálunk.  :borz2:

Salmo(Tibi)
"Férfiembernek faluhelyen semmi sincs nagyobb mérge mint a beretválkozás, mert ritka a jó beretvakés. Sokkal ritkább, mint a tisztességes fehérnép."

Nem elérhető cotag

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #215 Dátum: 2011. Március 09. - 08:49:14 »
Sziasztok!
Párom jött elő a témával, hogy idén ne sört kérjek születésnapomra, hanem valami más ajándékot találjak ki magamnak. Gondolkodtam mi legyen, a késeket szeretem, de eddig mindig ellenálltam a kísértésnek és csak annyi van amit használok is, vitrinbe nem gyűjtök semmit. A következő gondolat egy szép biztonsági borotva volt, a mostani eldobható műanyagokat leváltandó. Sok évvel ezelőtt néhányszor már borotválkoztam ilyennel - kevés sikerrel. Volt itthon egy Wilkinson és egy felirat nélküli is, de ezek idő közben eltűntek, úgyhogy elkezdtem túrni a netet hogy milyet és hol érdemes venni, így keveredtem erre az oldalra.
Ha minden jól megy akkor hamarosan egy EJ 89 boldog tulajdonosa leszek, a pamacs és penge választás még előttem van úgyhogy valószínű még sokat fogok ide járni.
Tibi

Tibi, az EJ89-el együtt akkor pár különböző típusú penge tulajdonosa is leszel  ;)

Nem elérhető tibierdrol

• Új tag
  • *
« Válasz #216 Dátum: 2011. Március 09. - 10:32:14 »
Köszönöm!  :)

Nem elérhető csudri

• Új tag
  • *
« Válasz #217 Dátum: 2011. Március 09. - 12:06:09 »
Sziasztok!

Pár napja regisztráltam a fórumra, gondoltam a jó modor úgy kívánja, hogy bemutatkozzam.

28 éves, érzékeny bőrű csóka vagyok, ezért is kezdtem olvasgatni a DE borotvákról. Kb. január vége óta olvasom a Pamacs & Pengét, onnan keveredtem át a sokat emlegetett Kispad-os cikkre.

Apámmal előkerestettem a régi Gillette Slim Twist-jét (volt mellette egy csomag Wilkinson penge), hogy kipróbálhassam, vettem egy Wilkinson pamacsot, egy Barbon krémet és egy alkoholmentes Nivea balzsamot.

Már az sokat jelentett a bőrömnek, hogy sem a hab, sem a balzsam nem gyötörte, a borotválkozás pedig, még úgy is, hogy 3 kört csináltam abszolút nem eredményezett kipattogzott bőrt. VÉGRE!

Úgyhogy beszippantott a DE, épp várom, hogy megjöjjön a Merkur 34C, egy csomag Feather penge és egy Proraso krém-balzsam csomag, ami reményeim szerint még kíméletesebb lesz és a Merkur talán a fürdőszobám díszévé is válhat, ami a jelenlegi kék műanyag nyelű Gillette-ről nem mondható el. :)

A pamacs egyelőre marad. :P

üdv
csu

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
« Válasz #218 Dátum: 2011. Március 09. - 12:28:14 »
Szia csudri!

Azért ne becsüld le a kéknyelű Slim Twisted sem,nagyon jó szolgálatot tud tenni,mégha nem egy designer nyertes darab.nekem például az egyik kedvenc borotvám!
Baa baa black sheep, have you any wool? Yes Sir, yes Sir, three shaves full.

Nem elérhető csudri

• Új tag
  • *
« Válasz #219 Dátum: 2011. Március 09. - 12:51:41 »
Szia csudri!

Azért ne becsüld le a kéknyelű Slim Twisted sem,nagyon jó szolgálatot tud tenni,mégha nem egy designer nyertes darab.nekem például az egyik kedvenc borotvám!
Nem becsülöm le, csak nagyon csúnya szegény a jelenlegi állapotában. Mindenképpen megpróbálom majd szebbé varázsolni, mert amúgy teljesen elégedett vagyok vele és természetesen abban is ki fogom próbálni az új pengéket. Biztos, ami biztos!  :D

Nem elérhető csimpi

• Tag
« Válasz #220 Dátum: 2011. Március 12. - 13:45:25 »
Sziasztok!

A Késportálról keveredtem ide, miután kaptam ajándékba egy DE borotvát. Eddig hiperhightech 1000pengés borotváim voltak és rühelltem borotválkozni. De az ajándék DE adott egy olyan varázst, aminek hatására megváltozott a véleményem. A késeket már nagyon régóta szeretem, így most a késes borotválkozással szemezek. Igyekszem sokat olvasni, hogy ne kérdezzek túl sok butaságot.

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #221 Dátum: 2011. Március 12. - 15:30:00 »
Szia Csimpi! Érezd jól magad ezen a fórumon is. ...itt hasonlóan könnyen "bűnbe lehet esni"!  ;)
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető Aries

• Tag
« Válasz #222 Dátum: 2011. Március 16. - 11:25:53 »
Sziasztok!
Egy hete regisztráltam a fórumra, csak gratulálni tudok a jó kis közösséghez!

Magamról: 31 éves leszek hamarosan. A borotválkozást egy olcsó, egypengés Wilkinsonnal kezdtem, majd megörököltem dédnagyapám Revisorját, amit legnagyobb sajnálatomra elloptak. Utána volt Philips sokkéses villanyborotvám, Wilkinson Protectorom (amiből tűvel kell kipiszkálni a szőrszálakat, mert nem folyik át rajta a víz), Gillette Mach sorozat. Habokból, arcszeszekből is a kommerszebbje jutott el hozzám. Bevallom, addig nem is tudtam, hogy van más is ezeken kívül, amíg rá nem bukkantam a Pamacs & Penge blogra. :) Épp most indulok Waleda borotvakrémért és arcvízért, és a borotvakést is pótolni szándékozom.

Nem elérhető rty42

• Adminisztrátor
  • Törzstag
« Válasz #223 Dátum: 2011. Március 16. - 13:12:14 »
Üdv itt!
A kezdeti csalódások elkerülése végett a Weleda borotvakrém mellett/helyett inkább egy Barbon-t javasolnék.
A Weleda arcvíz viszont remek választás  :borz2:
... a nyúlon túl?

Nem elérhető Botond

• Törzstag
    • Magyar Pipatórium Fórum
« Válasz #224 Dátum: 2011. Március 17. - 15:08:51 »
Üdvözletem!

Írok egy pár bemutatkozó sort, ha már itt vagyok s írogatok.
A nevem a nick névben az igazi - Botond. Egészségügyi informatikus vagyok Gyuláról. Gyógyszerfejlesztésben és utolsó fázisú emberi gyógyszerkísérletekben dolgozom immár 10 esztendeje. (Mielőtt patikába kerülne egy új gyógyszer, mi teszteljük utolsónak célzott betegcsoportokon).

Egy saját fórumot is csinálunk anno néhány barátunkkal, s adminkodunk rajta egy kedves informatikus kollégámmal és virtuális barátommal, ki szintén itt is rendszeres tag. (Na ki lehet az vajon?  :D )

A mi fórumunk a "hagyományos dohányzásról" szól, a pipázásról és a szivarozásról, tehát csak egy lépés volt, hogy itt landoljunk a hagyományos borotválkozásnál. Szeretünk dolgokat gyűjteni, mind pipákat, mind újfent borotvákat, pengéket, szappanokat, pamacsokat, krémeket.
Munkámból kifolyólag mindig rendezett és ápolt kell hogy legyek, bele értve a ruházaton túl, a hajam és az arcom - rendszeres borotválkozás ajánlott annak aki egészségügyben dolgozva naponta 100-200 beteggel kommunikál, 17 orvossal teamben dolgozik, kutat és előad.

Szóval röviden ennyi.

U.i.: Már régen olvasom a fórumot és edrose blogját, de csak most regeltem fel, hogy talán már írok és kérdezek is egy-egy témában. Újabban a pipás fórumunkon is van már úri borotválkozási topic.  :sör:
« Utoljára szerkesztve: 2011. Március 17. - 20:28:38 írta Botond »
Gillette Adjustable '67, Feather penge, Dr. Harris - Marlborough

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici