Üdvözletem!
Írok egy pár bemutatkozó sort, ha már itt vagyok s írogatok.
A nevem a nick névben az igazi - Botond. Egészségügyi informatikus vagyok Gyuláról. Gyógyszerfejlesztésben és utolsó fázisú emberi gyógyszerkísérletekben dolgozom immár 10 esztendeje. (Mielőtt patikába kerülne egy új gyógyszer, mi teszteljük utolsónak célzott betegcsoportokon).
Egy saját fórumot is csinálunk anno néhány barátunkkal, s adminkodunk rajta egy kedves informatikus kollégámmal és virtuális barátommal, ki szintén itt is rendszeres tag. (Na ki lehet az vajon?
)
A mi fórumunk a "hagyományos dohányzásról" szól, a pipázásról és a szivarozásról, tehát csak egy lépés volt, hogy itt landoljunk a hagyományos borotválkozásnál. Szeretünk dolgokat gyűjteni, mind pipákat, mind újfent borotvákat, pengéket, szappanokat, pamacsokat, krémeket.
Munkámból kifolyólag mindig rendezett és ápolt kell hogy legyek, bele értve a ruházaton túl, a hajam és az arcom - rendszeres borotválkozás ajánlott annak aki egészségügyben dolgozva naponta 100-200 beteggel kommunikál, 17 orvossal teamben dolgozik, kutat és előad.
Szóval röviden ennyi.
U.i.: Már régen olvasom a fórumot és edrose blogját, de csak most regeltem fel, hogy talán már írok és kérdezek is egy-egy témában. Újabban a pipás fórumunkon is van már úri borotválkozási topic.