Üdv Mindenkinek!
Hetek óta olvasom a fórumot és rengeteg ötletet és tanácsot találtam, amit ezúton is köszönök.
Az egész úgy kezdődött, hogy a barátnőm egyik este beállított egy Arko szappannal, amit poénból vett egy 100ft-os boltba a Thököly úton. +Egy HJM sörte pamacsot. Előtte kizárólag mach3at hasznaltam éppen mindegy milyen géllel. Hát mondom ezt már azért is kipróbálom. Elsőre kicsit bizar volt, főleg az átható wc illatosító szag miatt, de nekiestem és döbbenet. Az eddigi legjobb borotválkozás. Na innen elindultam a "lejtőn" olvasgattam a fórumot, meg külföldi cikkeket fórumokat is és azota beszereztem egy EJ89-es hardvert. Ez az első DE borotva ammit használtam. Az biztos, hogy ezek után soha többet nem fogok patronokat használni. Azóta van már otthon egy szantálos mühle szappan is és a longball féle preshavet is kikevertettem és jól muzsikál. Arkó szappanból amúgy könnyebb és gyorsabb jó habot csinálni, de a mühle finomabb.
Két féle pengét próbáltam eddig: Derby és Feather.
Derby volt az első vágás, vérzés nélkül sikerült vele életem első DE borotválkozása. A Featherrol 2 borotválkozás után anynit tudok irni, hogy nem borotvált simábra és jobban mint a derby, viszont mindket alkalommal Sudocrem kellett utana mert lehantolta a boromet, es egy kisebb vagast sikerult vele ejtenem.
AS-nek timsót használok, sima 400Ft-os fodraszkellekboltos márkanélkülit. Illetve próbáltam az alverde géljét utána ami egész jó. Ami jó még és irritáció esetén azonnal segít az egyszerű First aid Aloe gél. Csak kicsit ragad, úgyhogy estére jobb inkább. A legjobbat még keresem, SkinFoodal szemezek.. de vajon ér e annyit..?
Hát röviden ennyi..