Szerző Téma: Légy üdvözölve!  (Megtekintve 628971 alkalommal)

Nem elérhető zolio

• Törzstag
Re:Légy üdvözölve!
« Válasz #585 Dátum: 2012. Február 16. - 11:35:10 »
Jól sült el a poén barátnőd részéről.
Ha az általad említett gél az alverde after shave fluid, akkor azt használom én is. Kicsit zsíros hatású, de alapvetően elégedett vagyok vele.
A first aid aloe gel is alverdés?
Üdv a fórumon!

Nem elérhető kiro

• Tag
« Válasz #586 Dátum: 2012. Február 16. - 12:24:56 »
Nemis aza fo kerdes hogy egy AS er e annyit, amennyibe a Skinfood kerul, mert ha tenyleg jo akkor megeri, hanem, hogy van e jobb azert az arert.

Igen aza zold fekete alverdes, eleg szaraz a borom, ugyhogy nekem nem tunik zsirosnak, hamar beszivodik.
A First aid aloe gél nem alverdés, de DM-ben lehet kapni azt is (szerintem máshol is). Most ahogy nézem már csak simán aloe vera gél a neve http://fitocentrum.com/first-aid-aloe-vera-gel-120-ml

Nem elérhető saxon

• Törzstag
« Válasz #587 Dátum: 2012. Február 16. - 13:13:43 »

Az utóbbi években még nem sikerült összehoznom a késes borotválkozást, egyelőre:
-Zuhanygőzben kecsketejes castile szappannal arctisztítás
-Olívaolajos levendulás ezüstkolloidos bedörzsölés
-disznópamaccsal agyagos kecsketejes castile szappanból habosítok
-3pengés Gilette-et húzuk.
-disznópamaccsal agyagos kecsketejes castile szappanból habosítok mégegyszer
-3pengés Gilette-et húzuk mégegyszer.
-vízzel lemosok
-Olívaolajos levendulás ezüstkolloidos bedörzsöléssel végzek.

Dob

Üdvözletem minden új tagnak!

Dobhoz lenne egy kérdésem a fentiekkel kapcsolatban: ez a castile szappan saját készítés? Vagy valami gyártó? Mert a neten keresgélve vagy receptekbe botlok, vagy pedig dr. bronner bűvös szappanjaiba...

Nem elérhető idevman

• Új tag
  • *
« Válasz #588 Dátum: 2012. Március 05. - 09:00:53 »
Einhorn az Finkle!

Ombre-rol idevman-re valtoztattam a forumban hasznalt nevem, mert mindenhol ezt hasznalom. Eredetileg is ezzel szerettem volna regisztralni, de tobbszori probalkozas utan sem kerult elfogadasra.

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #589 Dátum: 2012. Március 05. - 20:15:17 »
...Eredetileg is ezzel szerettem volna regisztralni, de tobbszori probalkozas utan sem kerult elfogadasra.

...sajnos amíg manuálisan kell kiválogatni a napi száz spamből a 0-1 élő személyt, addig egy @me.com összetétel elég megtévesztő.  ;)
Szerencsére már sikeresen itt vagy és a kedvenc neveden.  :borz2:
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető idevman

• Új tag
  • *
« Válasz #590 Dátum: 2012. Március 05. - 20:19:46 »
me.com az Apple sajat domainje. Ne bantsatok a Mac-eseket. :sör:

Mondjuk most mar oda is lehet ingyenesen regisztralni, ugyhogy nem biztositek semmire. :(

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #591 Dátum: 2012. Március 05. - 20:46:01 »
A mac-eseket nem bántjuk, valószínűleg régebben vagyok mac-es mint te.  :crazy:
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #592 Dátum: 2012. Március 06. - 10:23:59 »
Nekem nincs almás gépem...csak almás sütim van  :borosta:
...meg jól fejlett üldözési mániád.  :D
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #593 Dátum: 2012. Március 06. - 10:32:07 »
 :fetreng:
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #594 Dátum: 2012. Március 06. - 15:05:26 »
Na mar megint a szereted unnepenel tartunk... ebben a honapban meg nem is linkeltuk a klasszikust  :fetreng: :fetreng:
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Xaba

• Törzstag
« Válasz #595 Dátum: 2012. Március 06. - 18:22:30 »
Udvozlok mindenkit!

Jelentem tisztelettel, ujabb felnott ferfit sikerult megfertoznotok...
Egyaltalan nem banom, hogy annyi ev reluxazas utan atvandoroltam a hagyomanyos borotvalkozasra.
Rolam annyit, hogy 30 eves leszek, es szerintem a vilagon nekem van a legerzekenyebb borom.
De tenyleg.
Igyekszem aktiv lenni, honapok ota kiserem figyelemmel a forumot.

Udv mindenkinek ! ( sokotokat mar szinte ismerem, annyi kommenteteket olvastam)

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #596 Dátum: 2012. Március 06. - 18:23:58 »
szerintem a vilagon nekem van a legerzekenyebb borom.
Üdv itt közöttünk!!!  :sör:
Ez a kijelentésed magas labda...itt sokan igyekeznek megcáfolni majd!  :crazy:  :D
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #597 Dátum: 2012. Március 06. - 18:27:16 »
Udvozlok mindenkit!

Jelentem tisztelettel, ujabb felnott ferfit sikerult megfertoznotok...
Egyaltalan nem banom, hogy annyi ev reluxazas utan atvandoroltam a hagyomanyos borotvalkozasra.
Rolam annyit, hogy 30 eves leszek, es szerintem a vilagon nekem van a legerzekenyebb borom.
De tenyleg.
Igyekszem aktiv lenni, honapok ota kiserem figyelemmel a forumot.

Udv mindenkinek ! ( sokotokat mar szinte ismerem, annyi kommenteteket olvastam)

Nosza, akkor hajrá!

Üdvözlünk! jrabi megelőzött, a "vékony" bőrrel kapcsolatban....nem csoda, ha kikészült a bőröd, pláne, ha reluxával borotválod :fetreng:
Sheffield-England

Nem elérhető Xaba

• Törzstag
« Válasz #598 Dátum: 2012. Március 06. - 19:42:56 »
Koszi a fogadtatast :)
Alap apparatom van, (Lord L6, mindenfele penge, persze leszamitva azt amit szertnek :) lord sc, bic, feather, borzpamacs, kremek, szappanok, igen, UFO is :) (tengernyi hab! ami kemeny mint a fagyott kutya f.sza  :)) ASek, weleda asb.
Altalaban 3 kor, BBS eddig talan ketszer. Idegesit. Gyakorlatilag a tokam szoros marad.
Nyomtam Shavettel egyszer - uber BBS, semmi irritacio, vagy pontverzes. Masnap, gogosen, felbatorodva a szuletett tehetseg erzesetol ugy megvagtam a torkom, hogy annyi verrel ki lehetett volna festeni egy szobat. 
Azota remegek ha a kezembe veszem es nem is tudok vele banni.

Minden nap borotvalkozok nem tudom megallni, pedig ugy 3 hete kivancsisagbol sima pipereszappannal borotvalkoztam - azota se gyogyult meg a borom (addig minden rendben volt) Felduzzad, eg, minden irritalja. Nincs valami otletetek, ami helyre rakna? Neogranormon, weleda asb, csak addig nyugtatja meg, mig este megint borotva utan nyulok. Lehet hogy kene egy honap piheno... :(
Tovabbi szepet!

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #599 Dátum: 2012. Március 06. - 20:02:21 »
Koszi a fogadtatast :)
Alap apparatom van, (Lord L6, mindenfele penge, persze leszamitva azt amit szertnek :) lord sc, bic, feather, borzpamacs, kremek, szappanok, igen, UFO is :) (tengernyi hab! ami kemeny mint a fagyott kutya f.sza  :)) ASek, weleda asb.
Altalaban 3 kor, BBS eddig talan ketszer. Idegesit. Gyakorlatilag a tokam szoros marad.
Javasolnám nézd meg kicsit alaposabban a szőr növési irányát, ez a rész eléggé össze-vissza szokott lenni, lehet itt Neked is ügyeskedned kéne.  ;)

Nyomtam Shavettel egyszer - uber BBS, semmi irritacio, vagy pontverzes. Masnap, gogosen, felbatorodva a szuletett tehetseg erzesetol ugy megvagtam a torkom, hogy annyi verrel ki lehetett volna festeni egy szobat.  
Azota remegek ha a kezembe veszem es nem is tudok vele banni.
Szerintem minél többször vedd elő, a félelem ne tartson vissza, csak tegyen óvatosabbá! A 10-20x borotválkozás után elkezdhetsz lassan bátorodni...

Minden nap borotvalkozok nem tudom megallni, pedig ugy 3 hete kivancsisagbol sima pipereszappannal borotvalkoztam - azota se gyogyult meg a borom (addig minden rendben volt) Felduzzad, eg, minden irritalja. Nincs valami otletetek, ami helyre rakna? Neogranormon, weleda asb, csak addig nyugtatja meg, mig este megint borotva utan nyulok. Lehet hogy kene egy honap piheno... :(
Tovabbi szepet!
Ebben az esetben néhány nap pihenő lehet, hogy nem ártana. S ami még fontosabb, legyen alapos az előkészítés pl. forró zuhany után, esetleg forró vizes törölköző, pre-shave, és a pamacsolás is lehet alaposabb. Ezek együtt sokat tudnak segíteni az irritáció ellen.
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici