Szerző Téma: Légy üdvözölve!  (Megtekintve 628972 alkalommal)

Nem elérhető yoee

• Törzstag
Re:Légy üdvözölve!
« Válasz #600 Dátum: 2012. Március 06. - 20:25:16 »
Egyszer, már nem tudom milyen okból, én is halálra irritáltam a bőröm, de akkor a borotválkozás után éreztem, hogy nem stimmel "valami" és kihagytam 4-5 napot. Naponta kb. 2x kentem (reggel, este) naturlandos körömvirág krémmel és minden ok lett a következő borotválkozásra (ami az ominózus bénázás után négy vagy öt napra jött)
Muszáj volt kiböjtölnöm, éreztem, hogy most már OK lesz a bőröm.
Igaz, neogranormont nem próbáltam még... lehet, hogy hatásában egál a körömvirág krémmel, passz...

Szerintem, ahogy jrabi is írta, egy jópár napot pihentesd mindenképp és kenegesd (amit azért nem kell túllihegni, de érdemes)

Minden nap borotvalkozok nem tudom megallni, pedig ugy 3 hete kivancsisagbol sima pipereszappannal borotvalkoztam - azota se gyogyult meg a borom (addig minden rendben volt) Felduzzad, eg, minden irritalja. Nincs valami otletetek, ami helyre rakna? Neogranormon, weleda asb, csak addig nyugtatja meg, mig este megint borotva utan nyulok. Lehet hogy kene egy honap piheno... :(
Tovabbi szepet!

Nem elérhető spiska

• Törzstag
« Válasz #601 Dátum: 2012. Március 06. - 20:38:09 »
Nem túlragozni szándékozom a dolgot, de vigyázz a körömvirág krém mennyiségével, csak annyit kenj fel egy alkalommal, amennyit be tud inni a bőröd, mert ha hagyod rajta állni, befülled, és nemhogy múlna az irritáció, még erősödhet is. Sajnos tapasztaltam. Inkább többször kend be kis mennyiségekkel. A Neogranormon hámosító anyag, szerintem irritációra nem a legalkalmasabb, de a szaktársak majd kiigazítanak ha rosszul tévedek.
... talán talán, talán nem ...

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #602 Dátum: 2012. Március 06. - 20:44:33 »
Józsinak (már megint) igaza van, itt sokan úgy gondolják, hogy nekik van van a legérzékenyebb bőrük a világon, pl. JenesSanyi is de téved, mert nekem van.  :fetreng:

Komolyra fordítva: Ha érzékeny a bőröd, ne erőltesd se a 3 kört (sőt, a 2-t se, csak ha nagyon jól esik, vagy ha lefelé simítva érzed, hogy szőrös maradsz), se a babapopsit, a napi borotválkozást meg pláne ne. Nem tudom, pamacs és pengét olvasol -e, nos tökéletesen egyetértek Ed-del abban, hogy a hagyományos borotválkozás egyik legnagyobb élményét az adja, hogy akár 3-4-5 sőt, horribile dictu! 8-10 napos borostát (szakállt) is lehet hagyni, ha éppen úgy tartja a kedve az embernek.

Nálam az érzékeny bőrre a melegvizes törcsi-s puhítás vált be, majd minden esetben pre-olajat használok,ebből nem csinálok nagy ügyet, sima bolti olivaolaj, vagy mad-a féle glicerines olajkeverék nekem egyaránt bevált. Segít az irritáció csökkentésében, hiszen jobban csúszik a bőrön a készülék, sokkal kevésbé hajlamos megakadni egy-egy szőrszálban, és még megvágni is kevésbé tudod magad. Borotválkozni viszont bérmennyire is jól esik, eszembe sem jutna mindennap, mert az meg pont nem esne jól.

Üdv közöttünk, és meglátod, lesz ez sokkal jobb is!

Szigidi SicTransit
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető yoee

• Törzstag
« Válasz #603 Dátum: 2012. Március 06. - 21:00:36 »
Igen!
Spiska szőrtársnál a pont. Alkalmanként fél és egy borsó közötti adagot használtam (attól függően, hogy mennyit tudott beszívni a bőröm)

Nem túlragozni szándékozom a dolgot, de vigyázz a körömvirág krém mennyiségével, csak annyit kenj fel egy alkalommal, amennyit be tud inni a bőröd, mert ha hagyod rajta állni, befülled, és nemhogy múlna az irritáció, még erősödhet is. Sajnos tapasztaltam. Inkább többször kend be kis mennyiségekkel. A Neogranormon hámosító anyag, szerintem irritációra nem a legalkalmasabb, de a szaktársak majd kiigazítanak ha rosszul tévedek.

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #604 Dátum: 2012. Március 06. - 21:59:42 »
Ez a kijelentésed magas labda...itt sokan igyekeznek megcáfolni majd!  :crazy:  :D
Én nem!
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #605 Dátum: 2012. Március 06. - 22:06:31 »
itt sokan úgy gondolják, hogy nekik van van a legérzékenyebb bőrük a világon, pl. JenesSanyi is de téved, mert nekem van...
...a legvastagabb.  :P
a hagyományos borotválkozás egyik legnagyobb élményét az adja, hogy akár 3-4-5 sőt, horribile dictu! 8-10 napos borostát (szakállt) is lehet hagyni, ha éppen úgy tartja a kedve az embernek.
...persze, ha meg úgy tartja hónapokig nem fürdök, az embereket meg ne érdekelje, hogy büdös vagyok mint a döglött hal!

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #606 Dátum: 2012. Március 06. - 22:14:07 »
az első őszinte mondat  :fetreng:  :fetreng:

ha meg úgy tartja hónapokig nem fürdök, az embereket meg ne érdekelje, hogy büdös vagyok mint a döglött hal!
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #607 Dátum: 2012. Március 06. - 22:20:54 »
Ki vagyok akadva, így télen (hogy nem tudok motorral járni), hogy tele van a BKV igénytelen büdös bolondokkal.
És itt nem a (szerencsétlen) hajléktalanokra gondolok, akik a végállomáson szállnak le, hanem olyanokra, akiken látszik, hogy haza mennek.
Csak rohadtul igénytelenek!!!
Egyébként azt sem értem, hogy minek növeszt hosszú hajat valaki, aki lusta megmosni, ha zsíros. Diplomás emberek.

Józsi, van egy szabad délutánod?

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #608 Dátum: 2012. Március 07. - 06:12:31 »
Józsi, van egy szabad délutánod?
Neked bármikor!!!  ;D  :sör:
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #609 Dátum: 2012. Március 07. - 07:31:24 »
Peti már megint kategorizál... :fetreng:

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #610 Dátum: 2012. Március 07. - 07:57:12 »
Neked bármikor!!!  ;D  :sör:
Köszönöm Józsi... én kell megváltozzak, mert a világ nem fog!

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #611 Dátum: 2012. Március 07. - 08:34:28 »
Sokszor az a tapasztalatom, hogy az az ember mondja Bp-re, hogy "de csudás", aki nem ott él!
Sheffield-England

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #612 Dátum: 2012. Március 07. - 08:49:09 »
Volt egy lakótársunk  Pestről a Kedvesemmel...mikor nyár elején vettük a hozzávaló gyümölcsöt valami befőtthöz, akkor megkérdezte, hogy miért ilyen melegbe főzünk be?

???

Mert, hogy gyümölcsöt télen is lehet venni a boltba Pesten.

Ezen elgondolkodtunk, hogy milyen lehet ott az élet! :fetreng:

(!!!ez csak egy eset, a fenti szöveg nem tekinthető a hozzászóló elmarasztaló, általános véleményének, nem rekeszt ki semelyik magyar városban lakó embercsoportot, bármely rasszhoz, felekezethez, etnikumhoz tartozó embereket!!!)
Sheffield-England

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #613 Dátum: 2012. Március 07. - 09:01:52 »
A pesti lány esete tényleg csupán vicces...a pesti lakások állaga valóban nem az...bár a csaj nem panaszkodott nálunk a lakásra :fetreng:
Sheffield-England

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #614 Dátum: 2012. Március 07. - 09:36:13 »
Vidéken is volt önkormányzati bérlakás, de csak a nagyon csóró és lepukkant embereknek. Az emberek nagyobb részének meg kellett dolgoznia a lakásáért, házáért, így ezek az emberek becsülik is azt, amit összekapartak. Aki a fél életét 100 Ft/hó bérleti díjon élte, majd egy 60 nm-es lakást megvehetett 150.000 Ft-ért a 90-es évek elején, az nem igazán becsüli ezt...ellenben most 25milláért árulja  :crazy: :evil:
Péter maximális egyetértésem!!!  :sör:
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici