Tiszteletem kedves Fórumozók!
Bemutatkozásul,pár sor borotválkozási szokásomról:
2012 júniusáig elektromos szakálvágóval estem neki hetente az arcomnak.
Néha ünnepnapokon
Machó3 segített a sima arc elérésében.
...elgondolkodtam,mi lenne ha amit a rohanó világban megszokásként csinálok ,azt most boldogan tenném,és megadnám a módját.
Kicsit lazítanék,és élvezném az élet apró eddig lényegtelennek tűnő dolgait.Régóta szerettem volna kipróbálni nagyapáink borotválkozási módszereit.
Nem mertem egyből nagy dolgokra beruházni.Wilki DE,HJM sörte pamacs,Gillette,és Derby penge,no meg Mühle szappan.
...először nem volt BBS,sőt napokig azt hittem,nem is lehet DE-vel elérni,csak megannyi pont vérzést,irritációt.
Neten találtam a fórumotokra,és írásaitok ötleteket,és erőt adott a kitartáshoz...
A gyümölcse meg is lett.Arra eszméltem fel ,hogy 1 hónap elteltével ,nincs,vagy csak ritkán pontvérzés.Már sikerül a BBS is.
Alig várom a szantál illatát az arcomon,a penge sercegését,és a tökéletesen sima végeredményt.
Elrontottatok;)
...és a jövő: levadászni egy EJ borz pamacsot,beújítani Mühle R89 DE-t,tiszteletre méltó Feather pengét kipróbálni,
és észrevételeimet megosztani azokkal,akik értékelik,vagy kíváncsiak a hagyományos borotválkozásra.
Üdv.:
Laci (Seventy)