velosolex! üdv a bak elitben!
én annyi jót nem tudok róla írni, mint Te, de a tapasztalat hasonló, csak épp érzelmileg nem érintett meg ilyen szintem. minden esetre az tény, hogy nem rossz szerkezet, és ha az árát egy picikét mérsékelnék mindenkinek csak ajánlani tudnám, akkor tényleg a legjobb ár-érték arányú készülék lenne, főleg azoknak, akik még csak az első próbát teszik a DE borotva világában (nem jó, ha az ilyenek elsőre pl. egy fekete wilkinsonnal próbálkoznak, mert megutálják egy életre az egészet). én diszkontálva 5.000-ért megkaptam. a doboz felső, plexi részének van sérülése, egy-két repedés-szerűség, és az egyik füle van letörve, de meg van, úgyhogy majd ragasztással próbálkozom. ha ebből az árból leszámítjuk az 1.500 Ft-os pengét, akkor 3.500 Ft-ban volt, ennyit szerintem megért. esetleg, ha valaki a fentiek alapján nagyon-nagyon-nagyon vágyakozna egy ilyenre, de nem akar érte közel 8 rongyot kiadni, engem lehet keresni! nem kifejezetten eladó, csak azért írom, hogy ha valakit esetleg tényleg elbűvölt...
ma megpróbálom a saját pengéjével, kíváncsi vagyok a különbségre.
figyeltétek, hogy az unszimpi jútyúbos borotvaguru csávó egyik videójában is ott figyel a "raktárában" egy ilyen szerkezet?
srácok, köszi a segítségeket travel set-ben. az internetes, kép alapján történő használt cikk vásárlás szerintem lutri. ha valaki azt kapja, amit a képen lát, az mázlista.
a merkur travel set meggondolandó!
én leginkább egy egyszerű műanyag felpattintható élvédőnek örülnék a legjobban! tényleg, nincs itt köztünk valami fröccsöntő kisiparos?