A vaterás topikban ezt az általad jelzett "iránymutatást" még nem láttam, mondjuk magát a vaterás topikot sem sűrűn látogatom.
A Vatera oldalán úgy jelenik meg a cikk, hogy a lényegi infók felül vannak, a kérdések és a rá adott válaszok pedig alul, magyarán görgetni kell (kellett volna), hogy lássam azokat. Mivel nekem csak az jutott el a tudatomig, hogy egy Hoffritzról van szó 13 ezer pénzért a "szomszédomban", így a 3-4. kép megtekintése után úgy döntöttem, hogy nekem ez ennyit megér, puff, leütöttem.
Utána persze láttam, hogy foglalkoztál a dologgal, de akkor már mindegy volt.
Most kíváncsiságból megnéztem az időpontokat az oldalon.
23-án hajnalban kezdtél kérdezgetni és 24-én, reggel háromnegyed nyolckor volt az utolsó reagálásod a kérdések között.
Én pedig 25-én, este 7 óra után vettem meg. Tehát volt 35 és fél órád, hogy megvedd, hiszen akkor én még a hirdetés létezéséről sem tudtam.
Így utólag azt kell mondjam furcsa, hogy nem vetted meg, hiszen ha jól tudom slant fejes borotvát keresel. Annak tudatában pedig, amit a vételárról írtál nem értem, hogy miért probléma, hogy én vettem meg, hiszen Te úgy sem adtál volna érte ennyit.
Most az a gond, hogy nem kértem engedélyt levélben a vásárláshoz??
De hogy rövidre zárjuk: ha úgy gondolod, hogy neked mégis megérte volna a 13 ezer forintot a borotva, akko ennyiért neked adom.
üdv
snake