Szerző Téma: Merkur  (Megtekintve 431528 alkalommal)

Nem elérhető snake

• Törzstag
Re:Merkur
« Válasz #645 Dátum: 2013. Január 28. - 09:37:24 »
Nem haragszom senkire, ez egy fórum, vagy mi.  ;)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #646 Dátum: 2013. Január 28. - 10:29:58 »
Upsz, bocsánat, hogy belepampogtam... a Vatera szálat én sem olvasgatom... persze én nem is Vaterázom.  ::)
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #647 Dátum: 2013. Január 28. - 12:25:21 »
 A vaterás topikban ezt az általad jelzett "iránymutatást" még nem láttam, mondjuk magát a vaterás topikot sem sűrűn látogatom.
A Vatera oldalán úgy jelenik meg a cikk, hogy a lényegi infók felül vannak, a kérdések és a rá adott válaszok pedig alul, magyarán görgetni kell (kellett volna), hogy lássam azokat. Mivel nekem csak az jutott el a tudatomig, hogy egy Hoffritzról van szó 13 ezer pénzért a "szomszédomban", így a 3-4. kép megtekintése után úgy döntöttem, hogy nekem ez ennyit megér, puff, leütöttem.
Utána persze láttam, hogy foglalkoztál a dologgal, de akkor már mindegy volt.
Most kíváncsiságból megnéztem az időpontokat az oldalon.

23-án hajnalban kezdtél kérdezgetni és 24-én, reggel háromnegyed nyolckor volt az utolsó reagálásod a kérdések között.
Én pedig 25-én, este 7 óra után vettem meg. Tehát volt 35 és fél órád, hogy megvedd, hiszen akkor én még a hirdetés létezéséről sem tudtam.
Így utólag azt kell mondjam furcsa, hogy nem vetted meg, hiszen ha jól tudom slant fejes borotvát keresel. Annak tudatában pedig, amit a vételárról írtál nem értem, hogy miért probléma, hogy én vettem meg, hiszen Te úgy sem adtál volna érte ennyit.
Most az a gond, hogy nem kértem engedélyt levélben a vásárláshoz?? :nemtom:

De hogy rövidre zárjuk: ha úgy gondolod, hogy neked mégis megérte volna a 13 ezer forintot a borotva, akko ennyiért neked adom.
 :sör:
üdv
snake
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #648 Dátum: 2013. Február 01. - 12:52:24 »
Feri, kérjük, hogy az angolul kevésbé tudok érdekében ha beidézel forrást, légy szíves fordítsd is le! Köszönjük!
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
Re: Merkur
« Válasz #649 Dátum: 2013. Február 18. - 19:31:30 »
Slant verdikt.
Az utóbbi hetet a 37c tesztelés oltárán aldoztam fel.
Penge Feather volt végig.
Olyan középszerű. Nem mondanám agresszív borotvanak.
Olyasmi, mint a megszokott 89es fej (számomra), de ez képes apró pontokban vért generálni. Akkor inkább agresszív? Nem, mert nem vág meg, de mégis pontokat vereztet.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #650 Dátum: 2013. Február 24. - 21:24:05 »
Ferivel valtottunk par uzenetet a 37C temaban.
Ennek erdemenykent tettem probat sarga BIC-kel. Feather-szeru eredemeny. Pontverzesek.
Feri tanacsolta, hogy valami kevesbe "jo" penget tegyek a vasba.
Jelentem a Perma Sharp ezek szerint "kevesbe jo".
Egy WTG kor volt, kellemes, vertelen borotvalkozas.

(Muhle szinti, Nannys francia levendula, Lavanda AS voltak a segitsegemre. Muhle szintitol amugy kezdek bokatcsokkantani, kicsit szur, de isten jo habot lehet vele gyartani, arcon.)
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető stacio

• Törzstag
« Válasz #651 Dátum: 2013. Március 21. - 12:44:00 »
Köszönöm, hogy szóvá teszed a problémát! Hónapok óta agyalok egy Futur beszerzésén. Eldőlt.

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #652 Dátum: 2013. Március 21. - 12:50:15 »
Kár lenne egyetlen selejtes példány alapján dönteni... pláne, hogy Péter azt írta, hozzájutott, ami nem arra utal, hogy most vette újonnan. Vagy...?

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #653 Dátum: 2013. Március 21. - 12:58:35 »
Kár lenne egyetlen selejtes példány alapján dönteni... pláne, hogy Péter azt írta, hozzájutott, ami nem arra utal, hogy most vette újonnan. Vagy...?
Én is sokáig gondolkoztam Futuron, és a fórumok átolvasása után hasonlóképpen döntöttem, mint stacio.  SZVSZ ebben az árkategóriában, németországi gyártással meglepő hogy ennyiféle probléma lehet egy termékkel, ami amúgy egy minimum fél évszázada kitalált technológián alapszik.  Gondolkoztam még a Progress-en is, aztán hasonló döntésre jutottam, különösen azután hogy megláttam a már-már kisipari szintre emelkedett utómódosításos szolgáltatásokat és trükköket.

Azért még szeretnék egy állítható DE borotvát.  Tök jó lenne, ha vki venne egy bevált Gillette állíthatót amin már lejárt a mintaoltalom (valszeg mindegyiken), és simán elkezdené gyártani, ugyanazt, ugyanúgy, pl €40 körül.

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #654 Dátum: 2013. Március 21. - 13:12:42 »
Azért ez nem űrtechnológia, csak egy darab vas, egyszerű, menetes állítási mechanizmussal. Teszi a dolgát.

Lehet nyűglődni az ár/minőség viszonyon, de az a helyzet, hogy ha a pár tíz eurós árat nem Magyarországról nézzük, akkor a nyavalygás kb. azzal egyenértékű,
mintha a hűdemárkás túracipő elszakadt fűzőjén rugóznánk: ennyiért? elszakadt? nemveszekgyárit! tudokolcsóbbat! hogyképzelik?!

Más meg elmegy túrázni, és kész...

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #655 Dátum: 2013. Március 21. - 14:08:23 »
Nem akarok belepofázni... és mégis megteszem ...mert nincs Futurom,
de mikor engem is elkapott a borotva-bug, megnéztem az említett készüléket,
nem találtam túl biztatónak/stabilnak ezt a pengerögzítési formát.
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető cotag

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #656 Dátum: 2013. Március 21. - 23:28:43 »
Futur tulajok! Kérdésem van hozzátok: Tapasztalta-e valaki, hogy a készülékén a felső lapot tartó rugók elgyengültek?

Nekem ilyen gondom nincs vele, használom egy ideje. De viszont, ha már minőségi probléma: nekem az egyik fele agresszívabb, mint a másik, értsd nincs teljesen középen a penge. Ha valaki fél ezektől a problémáktól, akkor Futurt érdemes boltban, személyesen venni és jól megnézni. Leírni viszont kár lenne emiatt, mert kiváló darab és ha valakinek pont ez jön be, nincs nagyon alternatíva.

Egyébként nekem az a tapasztalatom, hogy sok borotvában a penge nincs egészen középen, egyik felén jobban kilóg és értelemszerűen ott egy kicsit agresszívabb lesz. Szóval ez elsősorban nem Futur betegség.

Nem elérhető Janko125

• Törzstag
Re:ELADÓ Merkur Futur borotva
« Válasz #657 Dátum: 2013. Április 03. - 09:59:40 »
Bocs a kérdésért!

De jók ezek a borotvák? Úgy értem mint kezdő kérdezem, régóta nézegetem de nem mertem rácsapni, a tudatlanságom miatt. Értem a lényegét, az állíthatóságot, csak kezelhetőség, tisztán tartás stb.

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #658 Dátum: 2013. Április 03. - 10:41:56 »
A karbantartason mit ertesz?

Jankonak pedig csak annyit, hogy en miota megvan a Futur minden egyeb DE-t tudok a Futurhoz viszonyitani. (nyilvan hablatyolas, ugye  :crazy:) Futur eddig szinte mindegyiket tudta "utanozni", csak beallitas kerdese volt.

Nem elérhető Janko125

• Törzstag
« Válasz #659 Dátum: 2013. Április 03. - 11:10:15 »
Értem köszi!

Karbantartás alatt, mivel nekem egy EJ 89 em van, én spec minden borotválkozás után szétszedem, és csili vilire törölgetem az utolsó részletig. Ez a szertartás része nálam! Az aggodalmam, mivel a fej alatt a Futur nál kis rugók és egyebek vannak, nem ül e bele a szennyeződés túlságosan ezekbe, amit gürcös kitakarítani.

De egyre inkább hajlok felé  ;D ! Van esetleg tipikus penge amit szeret, vagy ennél is egyéni?

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici