A klasszik kezdőkészlet a százforintos boltból egy Lord készülék, Lord, Astra vagy bármilyen penge, Figaró vagy Barbon krém. Ez összesen nincs egy ezres, és az első használat után érezni fogod, hogy megérkeztél. Utána lehet költekezni...
Hidd el, csak jobb lehet. Közel hatminc éve borotválkozok, de összesen husz nem DE pengét, nem használtam.el. pedig gyakorlatilag volt jó pár év, hogy mindenki át akart téríteni a DE-ról.
Ezek tökéletesek, csak nem olyan szépek, mint a többi kütyü. Nagy élmény lesz, fillérekből, majd meglátod. Mind így kezdtük, csak aztán jött az elmebaj...
Idézetet írta: Rotbart - 2016. Szeptember 02. - 23:15:47Ezek tökéletesek, csak nem olyan szépek, mint a többi kütyü. Nagy élmény lesz, fillérekből, majd meglátod. Mind így kezdtük, csak aztán jött az elmebaj...Azért azt nem mondanám. Amit említettem Parker 22-es nekem pl. még tetszik is. Vagy ott vannak a borotvakések...... bár én mondjuk a késeket alapból szeretem.
Idézetet írta: zoli - 2016. Szeptember 03. - 00:23:15Idézetet írta: Rotbart - 2016. Szeptember 02. - 23:15:47Ezek tökéletesek, csak nem olyan szépek, mint a többi kütyü. Nagy élmény lesz, fillérekből, majd meglátod. Mind így kezdtük, csak aztán jött az elmebaj...Azért azt nem mondanám. Amit említettem Parker 22-es nekem pl. még tetszik is. Vagy ott vannak a borotvakések...... bár én mondjuk a késeket alapból szeretem. Kezdődik Te is tökéletes ápolt leszel itt
Idézetet írta: Bowapex - 2016. Szeptember 03. - 06:48:12Idézetet írta: zoli - 2016. Szeptember 03. - 00:23:15Idézetet írta: Rotbart - 2016. Szeptember 02. - 23:15:47Ezek tökéletesek, csak nem olyan szépek, mint a többi kütyü. Nagy élmény lesz, fillérekből, majd meglátod. Mind így kezdtük, csak aztán jött az elmebaj...Azért azt nem mondanám. Amit említettem Parker 22-es nekem pl. még tetszik is. Vagy ott vannak a borotvakések...... bár én mondjuk a késeket alapból szeretem. Kezdődik Te is tökéletes ápolt leszel itt A számból vetted ki a szót :-)Sok sikert az útkereséshez! Itt más-más eszközökben találtuk meg a tökéletességet, szóval keresgélni kell. A nyakam rá, hogy a flakonos habhoz(az lófasz) és a zseléhez képest a borotvakrém pamaccsal arcra felvitele már hatalmas minőségi változást fog hozni és ezt is érdemes nagyon komolyan venni, pontról pontra:http://borotvaforum.hu/index.php?topic=32.msg695#msg695Üdv!
Idézetet írta: Bowapex - 2016. Szeptember 03. - 06:48:12Idézetet írta: zoli - 2016. Szeptember 03. - 00:23:15Idézetet írta: Rotbart - 2016. Szeptember 02. - 23:15:47Ezek tökéletesek, csak nem olyan szépek, mint a többi kütyü. Nagy élmény lesz, fillérekből, majd meglátod. Mind így kezdtük, csak aztán jött az elmebaj...Azért azt nem mondanám. Amit említettem Parker 22-es nekem pl. még tetszik is. Vagy ott vannak a borotvakések...... bár én mondjuk a késeket alapból szeretem. Kezdődik Te is tökéletes ápolt leszel itt Na, mi vicceset mondtam? Így kezdődik a gyűjtögetés?
Idézetet írta: zoli - 2016. Szeptember 03. - 12:38:23Idézetet írta: Bowapex - 2016. Szeptember 03. - 06:48:12Idézetet írta: zoli - 2016. Szeptember 03. - 00:23:15Idézetet írta: Rotbart - 2016. Szeptember 02. - 23:15:47Ezek tökéletesek, csak nem olyan szépek, mint a többi kütyü. Nagy élmény lesz, fillérekből, majd meglátod. Mind így kezdtük, csak aztán jött az elmebaj...Azért azt nem mondanám. Amit említettem Parker 22-es nekem pl. még tetszik is. Vagy ott vannak a borotvakések...... bár én mondjuk a késeket alapból szeretem. Kezdődik Te is tökéletes ápolt leszel itt Na, mi vicceset mondtam? Így kezdődik a gyűjtögetés? Valahogy így