Szerző Téma: Kezdésnek mit vegyek és hol? – tippek  (Megtekintve 487514 alkalommal)

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
Re:Kezdésnek mit vegyek és hol? ? tippek
« Válasz #270 Dátum: 2011. Május 13. - 12:27:01 »
 :crazy:

Meg "szerencse", hogy alig  par milliardnyi eloiranyzat megy at eves szinte a kezemen...

Udv,

Zoli,
a fejszamolo muvesz  ;D

ui.: hogy jott ez ki nekem?!
Rajottem. EUR-ban szamoltam...
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető zsoccc

• Új tag
  • *
« Válasz #271 Dátum: 2011. Június 21. - 14:05:51 »
Sziasztok,

Lehet mondani, hogy kezdő vagyok a témában. Jelenleg egy Wilkinson classic-kal próbálkozom, amit szívesen lecserélnék valami komolyabb szerkezetre és komolyabb pengékre. A kérdés, hogy mire érdemes, és azt hol kapom meg? Merkurt szívesen vennék és az Extrametál miatt könnyen hozzá is jutnék, de őszintén szólva ennyit most nem áldoznék erre. Nézegettem a lord borotvákat, de azt nem árulnak a közelemben lévő Extrametálban a webshopjuk meg annyiért szállítja amennyibe maga a borotva is kerül. Milyen alternatívák jöhetnek szóba vidéken?

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #272 Dátum: 2011. Június 21. - 14:09:16 »
Ed elő-webshopja? Úgy tudom, Ő postázással is vállallja a Lord készülékek értékesítését.

Sziasztok,

Lehet mondani, hogy kezdő vagyok a témában. Jelenleg egy Wilkinson classic-kal próbálkozom, amit szívesen lecserélnék valami komolyabb szerkezetre és komolyabb pengékre. A kérdés, hogy mire érdemes, és azt hol kapom meg? Merkurt szívesen vennék és az Extrametál miatt könnyen hozzá is jutnék, de őszintén szólva ennyit most nem áldoznék erre. Nézegettem a lord borotvákat, de azt nem árulnak a közelemben lévő Extrametálban a webshopjuk meg annyiért szállítja amennyibe maga a borotva is kerül. Milyen alternatívák jöhetnek szóba vidéken?
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető zsoccc

• Új tag
  • *
« Válasz #273 Dátum: 2011. Június 21. - 14:13:09 »
Igen neki írtam tegnap egy privátot, de mintha nem ment volna el, mert nem jelent meg a kimenő üzeneteim között. Meg azért kíváncsi lennék a véleményekre is, hogy mi ajánlott ami még "emberi" áron van.

Ed elő-webshopja? Úgy tudom, Ő postázással is vállallja a Lord készülékek értékesítését.

Nem elérhető mry314

• Moderátor
  • Törzstag
    • Borotváim fényképei
« Válasz #274 Dátum: 2011. Június 21. - 14:36:52 »
Igen neki írtam tegnap egy privátot, de mintha nem ment volna el, mert nem jelent meg a kimenő üzeneteim között. Meg azért kíváncsi lennék a véleményekre is, hogy mi ajánlott ami még "emberi" áron van.

Be van állítva a profilodban, hogy legyen másolat a kimenők között?

Ami még emberi áron van... Kb. mennyit szánsz rá? Ha 1-2 ezrest, akkor a Lordon kívül szerintem használható új készülék nem nagyon van... Nem újból pedig érdemes itt nézelődni a fórumon!
Vérem, bőröm, bánatom és  bajom!
Nem nyúzom tovább magamat agyon!
Nem pattan az arcom, nem lesz beteg bőröm!
Nem kell szitkozódnom miért van nekem szőröm.
Léber Kálmán

Nem elérhető zsoccc

• Új tag
  • *
« Válasz #275 Dátum: 2011. Június 21. - 14:43:06 »
Igen, valóban nem volt, köszi!
Olyan 5 000-ig elmennék, bár gondol ennyiért nem kapok jobbat, mint egy lord. A Merkur Futur mondjuk nagyon tetszene, de 20-at azért sajnálnék rá, főleg, hogy a merkur pengével nagyon nincs jó tapasztalatom.
Lordot esetleg lehet valahol "offline" kapni?

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #276 Dátum: 2011. Június 21. - 15:15:47 »
A Merkur Futur mondjuk nagyon tetszene, de 20-at azért sajnálnék rá, főleg, hogy a merkur pengével nagyon nincs jó tapasztalatom.
Szerencsére a hagyományos borotválkozásban nem kell a gyártó által mellécsomagolt / gyártó által ajánlott pengét használni. Veszel egy csomag Lord SuperChromot, és teljesen jó.

Nem elérhető zsoccc

• Új tag
  • *
« Válasz #277 Dátum: 2011. Június 21. - 15:32:42 »
Igen, ezzel tisztában vagyok, itt inkább arra akartam utalni, hogy ha ilyen a pengéjük, akkor előfordul, hogy a borotvájuk se éri meg azt a kimondottan magas árat. Bár mindettől függetlenül még mindig szívesen elfogadnám. :)

A Merkur Futur mondjuk nagyon tetszene, de 20-at azért sajnálnék rá, főleg, hogy a merkur pengével nagyon nincs jó tapasztalatom.
Szerencsére a hagyományos borotválkozásban nem kell a gyártó által mellécsomagolt / gyártó által ajánlott pengét használni. Veszel egy csomag Lord SuperChromot, és teljesen jó.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #278 Dátum: 2011. Június 21. - 15:33:29 »
Gillette TTO-k az elad topicban, ha nem ragaszkodsz az újhoz. Esetleg weishi/parker készülékek az ebay-ról.

God shave the queen

Nem elérhető zsoccc

• Új tag
  • *
« Válasz #279 Dátum: 2011. Június 21. - 15:49:53 »
Pl. ez?http://xn--borotvafrum-xeb.hu/index.php?topic=699.0

Gillette TTO-k az elad topicban, ha nem ragaszkodsz az újhoz. Esetleg weishi/parker készülékek az ebay-ról.

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
« Válasz #280 Dátum: 2011. Június 21. - 17:41:25 »
Akár az is jó,de Edtől Lord is szóba jöhet.
Baa baa black sheep, have you any wool? Yes Sir, yes Sir, three shaves full.

Nem elérhető zsoccc

• Új tag
  • *
« Válasz #281 Dátum: 2011. Június 21. - 17:52:03 »
Ezeknél az állíthatóknál érdemben jelent valamit, hogy mire vannak állítva, vagy nem érezhető különösebben a különbség az egyes fokozatok között?

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #282 Dátum: 2011. Június 21. - 21:26:29 »
Jelent bizony. Gillette-nél pl. az egyik végfokozaton végtelenül gyöngéd, a másikon mindent visz.

Ezeknél az állíthatóknál érdemben jelent valamit, hogy mire vannak állítva, vagy nem érezhető különösebben a különbség az egyes fokozatok között?

God shave the queen

Nem elérhető retro

• Új tag
  • *
« Válasz #283 Dátum: 2011. Június 24. - 17:38:37 »
Sziasztok!

Több cikk után találtam meg ezt az oldalt,és nagyon tetszik!
Én Mach3-mat használok,de folyton kipattogzik a nyakam tőle+ sok egyéb hátránya is van,meg még megfelelő aftershave/krémet sem találtam..
Eldöntöttem hogy megszelídítek egy borotvakést,amit valószínűleg itt a fórumon fogok vásárolni.
A többi termék a következőket gondoltam:
borotvakrém: http://www.parfumneroli.hu/parfum/bemutato/trumper_borotvalkozas/rozsa_tegelyes_krem/
Aftershave: http://www.parfumneroli.hu/parfum/bemutato/trumper_borotvalkozas/rozsa_skinfood/
Pamacs: http://www.parfumneroli.hu/parfum/bemutato/edwin_jagger_borotva/bb_pamacs_ivory_/

A rózsa skin foodról már sok jót olvastam,de nem tudom h ehhez kell külön aftershave is,vagy csak ezzel bekenem borotválkozás után és kész?..
Az edwin jagger pamacsról nem tudom van e valakinek valami tapasztalata,megéri e az árát?
Tudom nem célszerű egyből késsel próbálkozni,de nekem ez kihívás,már alig várom h belecsöppenhessek az élvezetes borotvákozás világába.:)

Üdv.:
Egy lelkes kezdő.

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #284 Dátum: 2011. Június 24. - 18:35:45 »
Szia retro!

Ha késsel szeretnél borotválkozni, akkor egy fenőbőrt is pakolj be a beszerzendő listára!  ;) Kést azt itt a fórumon biztos találni fogsz, attól nem félek.
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici