Szerző Téma: Kezdésnek mit vegyek és hol? – tippek  (Megtekintve 488678 alkalommal)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
Re:Kezdésnek mit vegyek és hol? – tippek
« Válasz #570 Dátum: 2013. Március 31. - 22:18:54 »
Én ezzel a kettővel kezdtem (volna, de Ed-nél éppen csal L5 és Smart volt, így azzal kezdtem), szeretem őket, csak a rotáció, és a lustaságom miatt ritkán veszem elő.

Slim Twist nálam az absz. nyerő, vateráról 500-2.500 között be lehet szerezni, szuper!

Aztán persze úgysem állunk meg ezeknél, és jön egy EJ, vagy Mühle, vagy FatBoy, ésatöbbi...

...
Kezdeni egy Lord L5 és L6 tökéletes, SZVSZ érdemes mindkettőt kipróbálni.

Ezt azért ne vedd biztosra.  :sör:
Akinek ezt ejánlottam. Mindnél utólag kiderült, hogy rossz tanács volt.

A fő ok, hogy kivitelre (méretre-szögre?) nagyon "szórnak" a készülékek. Emiatt a produkció is változó. - Szerintem! -
Azonkívül, hogy kinézetre is igen igénytelenek. Baromira nem tetszett senkinek, aki először vette a kezébe.
(Ez gondolom megadta a kellően negatív alap hangot a megszerethetőség terén.)

God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Trailm5

• Törzstag
« Válasz #571 Dátum: 2013. Április 26. - 19:10:41 »
CSak a funkcionalitás , semmi más nem számít .

Nem elérhető OBJoe

• Törzstag
  • Old Black Joe
« Válasz #572 Dátum: 2013. Április 28. - 20:34:05 »
Nekem van HJM pamacsom, és meg vagyok vele elégedve; nagy ritkán dob csak el egy-egy szálat. Újabban ritkán használom, mert nem tetszik a nyele, de amit Te kinéztél az nagyon szép.  :sör:
Novaculum habeo.

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
« Válasz #573 Dátum: 2013. Április 29. - 11:12:30 »
OBJoe!

Rég írtál! Hogy vagy?

Nem tetszik, vagy nem jó a fogása?
"...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű."
Hrabal - Őfelsége pincére voltam

Nem elérhető OBJoe

• Törzstag
  • Old Black Joe
« Válasz #574 Dátum: 2013. Április 29. - 12:20:52 »
Szevasz Topi!

Köszönöm kérdésed, jól. Időnként elsodornak a mindennapok tennivalói, de azért olvasgatom a fórumot, s most bele is kotyogtam kicsit.

Ez az a pamacs. Nem tetszik a formája, mert olyan, mint egy fejre állt bástya figura. És nem tetszik a fogása, mert azt szeretem, amelyik talpnál lekarcsúsodik. Éppen az, amit Trailm5 kiszemelt magának. Lehet veszek én is egyet, mert ezek a röfi pamacsok nagyon jó habgyártók szappanból, amit mostanság egyre inkább használok. Ettől meg, noha egyébként teljesen jó kis pamacs, a fent említett okok miatt előbb-utóbb megválok.
Novaculum habeo.

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
« Válasz #575 Dátum: 2013. Április 29. - 13:19:59 »
Nem baj Joe! Nyírd le a szőrét, és akkor jó lesz tarcsi sötét bástyának a sakkkészlethez.

"...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű."
Hrabal - Őfelsége pincére voltam

Nem elérhető OBJoe

• Törzstag
  • Old Black Joe
« Válasz #576 Dátum: 2013. Április 29. - 13:37:54 »
Mivel a szőr teljesen rendben van, pont ellenkező ötletem támadt már. Kiszabadítom a szőrt, és készítek rá egy nekem tetsző nyelet.
Novaculum habeo.

Nem elérhető tatabike

• Új tag
  • *
« Válasz #577 Dátum: 2013. Május 01. - 22:06:06 »
Sziasztok, én egy új tag vagyok, imént kaptam meg a levelet, hogy aktiválva lettem, köszi ezúton is.
Mivel még nincs semmi cuccom a hagyományos borotválkozáshoz, jól jönne pár tanács, mert egyelőre csak nézelődök mindenfelé, de még elég kusza nekem a dolog. Van itt minden, csak kapkodom a fejem.
Elsőre beszereznék valami jó kis borotvakést, ha jól nevezem egyáltalán. Nézelődtem mindenfelé, a Vaterán van pár, mondjuk azok közül leginkább ez http://gyujtemeny.vatera.hu/militaria/szuro_vagofegyver/borotvakes_7db_os_keszlet_fadobozban_1746640079.html jönne be. Érdemes rányomulni, vagy ez nem a kezdők súlycsoportja? Abszolút nem vagyok tisztában még az árakkal sem, szóval jól jönne egy kis segítség, hogy mivel meddig lehetne elmenni. Köszönöm előre is, ha segít valaki.
Ha hülyeségeket írtam, akkor elnézést.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #578 Dátum: 2013. Május 01. - 22:53:22 »
Szia,

üdv közöttünk! A 7 napos szett mindig is úri huncutság volt, ez a szett meg már azonos esztétikai értékkel sem bír! Javaslom, kezdj egy-két késsel, ami szimpatikus neked. Itt az elad topicban is több van, ami azonnal használható, nem kell még ugyanannyit rákölteni, mire használatra késszé teszik.

Sziasztok, én egy új tag vagyok, imént kaptam meg a levelet, hogy aktiválva lettem, köszi ezúton is.
Mivel még nincs semmi cuccom a hagyományos borotválkozáshoz, jól jönne pár tanács, mert egyelőre csak nézelődök mindenfelé, de még elég kusza nekem a dolog. Van itt minden, csak kapkodom a fejem.
Elsőre beszereznék valami jó kis borotvakést, ha jól nevezem egyáltalán. Nézelődtem mindenfelé, a Vaterán van pár, mondjuk azok közül leginkább ez http://gyujtemeny.vatera.hu/militaria/szuro_vagofegyver/borotvakes_7db_os_keszlet_fadobozban_1746640079.html jönne be. Érdemes rányomulni, vagy ez nem a kezdők súlycsoportja? Abszolút nem vagyok tisztában még az árakkal sem, szóval jól jönne egy kis segítség, hogy mivel meddig lehetne elmenni. Köszönöm előre is, ha segít valaki.
Ha hülyeségeket írtam, akkor elnézést.
God shave the queen

Nem elérhető tatabike

• Új tag
  • *
« Válasz #579 Dátum: 2013. Május 01. - 23:14:36 »
Köszi szépen. Ez az úri huncutság amúgy mit jelent? Az árát főleg, gondolom, de így akkor 7x annyi ideig bírta egy borotvakés, nem? Ha csak hetente 1x használta ugyanazt.

Nem elérhető MetalWarrior

• Törzstag
« Válasz #580 Dátum: 2013. Május 01. - 23:21:25 »
Szia udv koztunk.
A het napos szetthez: regen a modosabb embereknek volt ilyenuk, szemely szerint inkabb tartanek het kulonbozo kest mint het egyformat.Mivel jobb az egyik ugyanolyan mint a masik? En igy latom.

Nem elérhető Tanto

• Törzstag
  • Tanto
« Válasz #581 Dátum: 2013. Május 02. - 00:08:38 »
Ezen  én is  csodálkoztam,  ha  lehetett  volna,  én  7  különböző  késből  álló  szettet  rendeletem volna  annó   a   mesterektől.

Tanto 
Tanto

Minden út felett ott a csillag, csak meg kell látni.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #582 Dátum: 2013. Május 02. - 12:10:35 »
Én nem, én 7 egyformát, sőt, van egy perverz gondolatom: egyszer lesz még nekem 7 napos szettem, Gold Dollárból! Persze tucattal kell rendleni, hogy 7 jó legyen benne, de belefér!
God shave the queen

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
Re: Kezdésnek mit vegyek és hol? – tippek
« Válasz #583 Dátum: 2013. Május 02. - 12:25:16 »
Ha nem fensz otthon, mint ahogy tudomásom szerint te nem, teljesen racionális lehet a 7es GD (szerintem).
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #584 Dátum: 2013. Május 02. - 14:21:47 »
Én nem, én 7 egyformát, sőt, van egy perverz gondolatom: egyszer lesz még nekem 7 napos szettem, Gold Dollárból! Persze tucattal kell rendleni, hogy 7 jó legyen benne, de belefér!
Szerintem nem perverz gondolat, sőt teljesen racionálisnak tartom. A GD, ha jól kifogod, ahogy írtad is, szuper jól teljesít...  :sör:
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici