és nem értem hogy mi bajotok az elektromos borotvával....
Sok ember (pl én) úgy jött ide hogy már elege volt a villanyborotvából. Ettől függetlenül nyilván valakinek bejön, akkor használja, de ha ebben akarsz tanácsot kapni akkor nem a legjobb fórumon jársz, esetleg jobb ha elolvasod a megjegyzéseket mondjuk az Amazon.com-on a termékekhez, és azokból kihámozod hogy melyik a legjobb villanyborotva neked. SZVSZ majdnem tökmindegy, nekem 3 fajta volt, kb egyforma élménnyel, minden marketingduma ellenére.
A saját gyártású borotvaszappant pedig szerintem sokan azért gondolják vad ötletnek bemutatkozó topicban, mert egyrészt tényleg lehet olcsón jó szappanokat/krémeket kapni, másrészt ha nincs tapasztalatod a hagyományos borotválkozással, akkor viszonyítási alapod sincs, nem fogod tudni jó-e a végeredmény. Szappannal eleve picit nehezebb elsőre jó habot csinálni, ezért tanácsolják sokan a krémeket a kezdőknek.
Azt továbbra sem értem hogy hogyan jön össze a villanyborotva a szappannal, mert a legtöbb villanyborotvához max. egy pre-shave valamit szoktak használni, szappan általában nem kell hozzájuk, még a víz alatt tisztíthatókat is elég gyorsan eltömítené egy hagyományos borotvaszappan.