Szerző Téma: Kezdésnek mit vegyek és hol? – tippek  (Megtekintve 488746 alkalommal)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
Re:Kezdésnek mit vegyek és hol? – tippek
« Válasz #600 Dátum: 2013. Május 05. - 18:00:54 »
A vállalhatatlan részeket töröltem, kérem mindenki válogassa meg a bejegyzéseit ez után is, és segítsük az új fórumtagot, de semmiképpen se ócsároljuk. Köszönöm!
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető hamyka

• Új tag
  • *
« Válasz #601 Dátum: 2013. Május 05. - 18:26:33 »
A vállalhatatlan részeket töröltem, kérem mindenki válogassa meg a bejegyzéseit ez után is, és segítsük az új fórumtagot, de semmiképpen se ócsároljuk. Köszönöm!

egyet értek  :)

és nem értem hogy mi bajotok az elektromos borotvával....

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #602 Dátum: 2013. Május 05. - 18:33:54 »

Van a "cicakedvelő fórum" és van a "kutyakedvelő fórum". Ha ez itt mondjuk a "kutyakedvelő fórum", akkor a villanyborotva egy "tejfölös bajszú, éjszaka nyervogó, büdös bagzómacska". Ez ennyire egyszerű. :sör:
Sheffield-England

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #603 Dátum: 2013. Május 05. - 18:36:18 »
Picit tényleg furcsa kérdéseket teszel föl. Mi itt a hagyományos borotválkozást kedveljük, különböző okokból, ennek jól utána tudsz olvasni a fórumon. Én pl. nem próbáltam soha az elektromos borotvát, így nem szeretnék állást foglalni, hogy miért nem szeretem. Egyszerűen ha borotválkozás, akkor nekem az "vizes".

God shave the queen

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #604 Dátum: 2013. Május 05. - 19:38:34 »
Sok ember (pl én) úgy jött ide hogy már elege volt a villanyborotvából.  Ettől függetlenül nyilván valakinek bejön, akkor használja, de ha ebben akarsz tanácsot kapni akkor nem a legjobb fórumon jársz, esetleg jobb ha elolvasod a megjegyzéseket mondjuk az Amazon.com-on a termékekhez, és azokból kihámozod hogy melyik a legjobb villanyborotva neked.  SZVSZ majdnem tökmindegy, nekem 3 fajta volt, kb egyforma élménnyel, minden marketingduma ellenére.

A saját gyártású borotvaszappant pedig szerintem sokan azért gondolják vad ötletnek bemutatkozó topicban, mert egyrészt tényleg lehet olcsón jó szappanokat/krémeket kapni, másrészt ha nincs tapasztalatod a hagyományos borotválkozással, akkor viszonyítási alapod sincs, nem fogod tudni jó-e a végeredmény.  Szappannal eleve picit nehezebb elsőre jó habot csinálni, ezért tanácsolják sokan a krémeket a kezdőknek.

Azt továbbra sem értem hogy hogyan jön össze a villanyborotva a szappannal, mert a legtöbb villanyborotvához max. egy pre-shave valamit szoktak használni, szappan általában nem kell hozzájuk, még a víz alatt tisztíthatókat is elég gyorsan eltömítené egy hagyományos borotvaszappan.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #605 Dátum: 2013. Május 05. - 21:45:18 »
 :offtopik:

A fórum rendjével kapcsolatos hozzászólásokat áttettem a mi kis ügyeinkbe, nyomatékosan kérem, hogy itt már csak a kezdőknek szóló tippek, stb. téma menjen tovább.

:thanks:
God shave the queen

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #606 Dátum: 2013. Május 06. - 05:04:42 »
villanyborotvához meg minek pamacs meg hab?  :futyul:
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #607 Dátum: 2013. Május 06. - 08:13:56 »
A villanyborotva valamikor poénból lett beszúrva, majd valahogy olyan szál lett, mintha az lett volna az eredeti téma. De mindegy is. Nem megfelelő topicban (furán) feltett (fura) kérdésekre, nem igazán megfelelő reakciók voltak. Néha ilyen is kell, a flame az internet és a netes fórumok velejárója:D
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető Macleod

• Új tag
  • *
« Válasz #608 Dátum: 2013. Május 09. - 21:08:43 »
Üdv Mindenkinek!
Tudnátok ajánlani Debrecenben vagy valahol a közelében egy üzletet, ahol szappant vagy jobb minőségű krémeket lehet venni?  :borosta:

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #609 Dátum: 2013. Május 09. - 21:13:34 »
Müller Drogéria, Extrametál, vagy internet, ami úgy halottam, lassan már Debrecen közelébe is elér. :naughty:
God shave the queen

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #610 Dátum: 2013. Május 09. - 21:22:29 »
Üdv Mindenkinek!
Tudnátok ajánlani Debrecenben vagy valahol a közelében egy üzletet, ahol szappant vagy jobb minőségű krémeket lehet venni?  :borosta:
Nem tudom mi neked a "jobb minőségű", de Debrecenben tudtommal gyakorlatilag a DM és a Müller üzletei vannak, meg pár kis üzlet, ezekben megkapod a szokásos Barbon/Figaro/Wilkinson krémeket/szappanokat (mindegyiket van, aki szereti, szóval érdemes kipróbálni), ezen túl tudtommal nem nagyon van választék.  Extrametál nincs, de ott mondjuk lenne még 3 féle szappan, azért nem éri meg elmenni Nyíregyházára :)  Szóval online kell rendelned, de vigasztaljon hogy nem sokkal kisebb Debrecenben a választék mint bármelyik vidéki városban.  Ha tényleg ki akarsz jobb szappanokat/krémeket próbálni, akkor felejtsd el azt hogy helyben meg tudod venni, a világon csak pár nagyváros van ahol ez igaz.

Nem elérhető Macleod

• Új tag
  • *
« Válasz #611 Dátum: 2013. Május 09. - 21:27:32 »
Köszönöm szépebben a tippeket!  :2thumbup:

Nem elérhető Trailm5

• Törzstag
« Válasz #612 Dátum: 2013. Május 09. - 21:37:33 »
Az itteni adok-veszekben is érdemes körülnézni ... Magyarországon sajnos kicsi a választék .....
CSak a funkcionalitás , semmi más nem számít .

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #613 Dátum: 2013. Május 10. - 08:42:30 »
Magyarországon sajnos kicsi a választék .....
Igazából, mihez képest? Kifejezetten sokféle pamacs, krém, szappan, borotva megvehető most már offline is, szerintem aki "hazai" környezetből akar elindulni simán talál kedvére valót.

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #614 Dátum: 2013. Május 10. - 09:59:16 »
Magyarországon sajnos kicsi a választék .....
Igazából, mihez képest?
Pl Ausztriához képest.  Ugyanaz a hálózat (Müller, DM) egyszerűen nagyobb választékot tart ott wetshaving cuccokból, mint Mo-n, ugyanakkora üzletekben is.  Vagy olyanok, mint a Bürgerspitalgasse 14 alatti (Westbf környéke) patika (hagyományos patika, ahol elsősorban gyógyszereket árulnak), ahol van egy egész függőleges polc tele DE borotvával, pamaccsal, krémekkel (elsősorban Mühle, Proraso, EJ).  Ilyet nem tudok Mo-n.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici