Szerző Téma: Kezdésnek mit vegyek és hol? – tippek  (Megtekintve 489080 alkalommal)

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
Re: Kezdésnek mit vegyek és hol? – tippek
« Válasz #645 Dátum: 2013. Július 09. - 16:56:17 »
Nem ebayrol kell venni.
Buyincoinsrol olcsóbb, szerint Sanyi is onnan veszi...
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
Re: Kezdésnek mit vegyek és hol? – tippek
« Válasz #646 Dátum: 2013. Július 09. - 18:18:50 »
Nem ebayrol kell venni.
Buyincoinsrol olcsóbb, szerint Sanyi is onnan veszi...

xarrágók ne legyetek má! 4 USD nem jó...neki 3.50-ért kell!  :tasli:  :crazy: :fetreng:

:thumbup:   :cimbi:
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
Re:Kezdésnek mit vegyek és hol? – tippek
« Válasz #647 Dátum: 2013. Július 10. - 03:33:13 »
Buyincoins 3.65$-ért listázza, annyiért azért már meg lehet venni...  ;D
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető wasytsur

• Törzstag
« Válasz #648 Dátum: 2013. Augusztus 15. - 11:36:05 »
Üdv,

Lehet tudni, hogy a Gold Dollar borotváknál mi a különbség a 66, 100, 208, FS300 és FS200 között?  Ha jól láttam a buyincoins-on lévő a 66-os. Érdemes kiadni többet másik modellért? 
A szivarozásra szánt időt nem érdemes másra vesztegetni.

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #649 Dátum: 2013. Augusztus 15. - 19:41:58 »
Üdv,

Lehet tudni, hogy a Gold Dollar borotváknál mi a különbség a 66, 100, 208, FS300 és FS200 között?  Ha jól láttam a buyincoins-on lévő a 66-os. Érdemes kiadni többet másik modellért?
Szia!
Nekem van 66, 100, 208 és az égadta világon semmi különbséget nem érzek közöttük. Látni látom a különbséget, de az is csak a nyélpanel mintázatában merül ki...
Szóval szerintem nem éri meg a drágább, viszont melós lesz az élezés, de ha jól meg van csinálva, egészen versenyképes borotva lesz.  ;)
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #650 Dátum: 2013. Augusztus 15. - 20:57:25 »
A nyél mindegyiken felejtős, hamarosan visszaérkezik hozzám az FS200 és FS300, utána élezés, aztán beszámoló.
208-at megéleztem fél éve, nagyon jó él rakható rá, kicsit jobbnak éreztem, mint a többit, de tényleg nincs óriási különbség köztük.

Üdv,

HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #651 Dátum: 2013. Augusztus 15. - 22:29:43 »
Elég sok és sokfajta GD fordult meg a kezeim között, szerintem ugyanabból az acélból van mind, és ugyanaz a hőkezelés is. Kicsit igényesebb a köszörülése és finiselése a drágábbaknak, más különbséget én nem vettem észre eddig.
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető smekon

• Új tag
  • *
« Válasz #652 Dátum: 2013. Augusztus 25. - 21:11:45 »
Sziasztok! Holnap lenne a nagybevásárlás és segítséget szeretnék kérni hogy mégis miket vegyek? :D Nagyon fontos lenne hogy természetes alapúak legyenek a dolgok!! Nagyon sügér vagyok ehhez a témához sajnos :/ Tudnátok segíteni?

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #653 Dátum: 2013. Augusztus 25. - 21:50:55 »
Miért, holnapután világvége?
Bezárnak a boltok?
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető smekon

• Új tag
  • *
« Válasz #654 Dátum: 2013. Augusztus 25. - 22:06:28 »
Miért, holnapután világvége?
Bezárnak a boltok?
Nem tudok róla de ha igen akkor még idejébe megyek :D Nem amúgy nem sürgetni akartalak titeket csak segítséget kérni hogy ne úgy menjek a boltba hogy majd nézem ott a krémeket mint borjú az újkaput :)

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #655 Dátum: 2013. Augusztus 25. - 22:07:11 »
Pedig mindenki úgy kezdi.
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető smekon

• Új tag
  • *
« Válasz #656 Dátum: 2013. Augusztus 25. - 23:33:52 »
Nem baj azért ha tudtok majd írjatok mert mobilró megfogom nézni :D

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #657 Dátum: 2013. Augusztus 26. - 09:35:02 »
Nem baj azért ha tudtok majd írjatok mert mobilró megfogom nézni :D
Bocs, de őszintén nem értem a kérdést.  Konkrét boltba mész ma?  Akkor úgyis azt kapod ami ott van.  Boltot keresel?  Akkor leírhatnád mit akarsz venni.

Ha csak úgy random bemész egy boltba (pl DM, Rossmann, Müller), akkor találsz pár jó kezdő borotvakrémet (Barbon, Figaró, Nivea) és pengét (Wilkinson, Gillette), esetleg saját márkás pamacsot (DM-é nem rossz ár/érték arányban).   Ha mást akarsz, akkor kénytelen vagy specifikus boltokba menni, pl borotváért Extrametál, Neroli, pamacsért Ecsetbolt a Délinél.  Biztos kihagytam pár boltot, de kb ezen a választékon túl már online kell rendelned.

Nem elérhető smekon

• Új tag
  • *
« Válasz #658 Dátum: 2013. Augusztus 26. - 12:28:25 »
Most szeretném megvásárolni a borotválkozáshoz szükséges dolgokat a borotván kívűl:)

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #659 Dátum: 2013. Szeptember 08. - 16:06:54 »
Újra felhozom a témát: szerintem kellene egy sticky topic, amiben le van írva egy elfogadható, egyszerűen beszerezhető, nem túl drága kezdőkészlet.  Aki most kezdi, oda tévedjen, ezt találja meg guglival, innen tud majd elindulni.

Értem hogy mindenki másnál köt ki, meg online ezerféle cuccot lehet rendelni, és ezekről érdekesen és hasznosan el lehet beszélgetni.  Ugyanakkor azt gondolom, hogy ha vki még életében nem fogott DE borotvát/pamacsot a kezébe, akkor ez nem igazán hasznos.  Aki akar majd kísérletezhet, próbálgat, de szerintem konszenzusra lehet jutni egy olyan elfogadható kezdőkészletben, aminek darabjait az ember később is előveszi.  A kezdeti sikerélmény fontos.  Ne legyen túl drága.  Nem a gagyi felé akarok elindulni, de meghúznám a határt összesen 10 ezer forintnál.  Legyen egyszerűen beszerezhető.  Vagy olcsón lehessen rendelni, vagy az ország legtöbb részén megvenni.  Úgy, hogy konkrét boltot tudunk mondani, ide bemész, ezt megveszed, lehet borotválkozni.  Ezt nyilván néha majd frissíteni kell.

Fenti szempontok alapján javaslatom a következő:
  • Lord L6, vagy valamelyik Lord borotva.  1500 forint a Lord webshopban, + 1000 szállítás, vagy Extrametálban.
  • Az összes Lord pengéből egy doboz (kb 900 forint, ugyanonnan a webshopból), + Wilkinson (DM), Gillette (Rossman), Astra (kisboltokban néha van).  Ez így kijön 1500 forintból, nagyvonalúan is.
  • Balea borz pamacs (DM), azt hiszem olyan 2500 forint.
  • Caola termékek: pl Figaró, Barbon, Derby; szintén DM, Rossman, 500 forint körül vannak.
Ezzel van egy nagyságrendileg 6000 forintos kezdőkészlet, úgy hogy van benne 1 online rendelés/v. Extrametál, és még két helyre kell elmenni, olyan boltokba ami majdnem mindenhol van.

Vélemény?  Legyen-e ilyen sticky topic?  Más raknátok bele?

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici