Újoncként mindenkit üdvözlök. Némi vacillálás után úgy döntöttem, hogy kipróbálom a régi módit. Én is eldobhatóval kezdtem borotválkozni, de a bőröm határozottan tiltakozott. Ezt követően kaptam még a szüleimtől egy braun villanyt, ami muzsikált is kb 15 évig de most feladta. Gondolkodtam, hogy merre tovább és egy kozmetikus ismerőstől hallottam, hogy a klasszik pengés borotválkozás megúszható komolyabb bőrirritáció nélkül, ezért gondoltam, kipróbálom. De hogy ne menjek a falnak fejjel, elkezdtem guglizni, és megtaláltam ezt a fórumot, ahonnan sok hasznos infot gyűjtöttem már eddig is a kezdéshez.
A késes téma nekem kezdőnek még nagyon hard core-nak tűnik, ezért egy DE-re gondoltam. Mivel még némileg bizonytalan vagyok ezért elsőre nem szeretnék horribilis összegeket beruházni. Némi kutakodás után felleltem otthon egy régi családi darabot. Nem tudom pontosan mikori, de az biztos, hogy gillette (rá van írva). Háború előtti darab lehet, mert fésűs és csavaros. Kicsit ugyan zöldesre oxidált a rézfelület, de nem vészes és nem tűnik sérültnek.
Adott, hogy - már csak költséghatékonyság, és családi kötődés miatt is - ezzel próbálkozzak, de azért tartok attól, hogy tapasztalat hiányában csak összeszabdalom magam, ahelyett, hogy egy modernebb és talán ezért könnyebben kezelhető példányt szereznék be. Vélemény?