Szerző Téma: Kezdésnek mit vegyek és hol? – tippek  (Megtekintve 489685 alkalommal)

Nem elérhető wasytsur

• Törzstag
Re:Kezdésnek mit vegyek és hol? – tippek
« Válasz #825 Dátum: 2013. November 30. - 19:39:17 »
A Feather a "nonplusultra" és azzal te "brutálnak" ítélted meg a EJ DE89-et, és ebből az a megállapítás született, hogy ez a készülék vadállat (kezdőnek pedig semmiképpen nem ajánlod). Nos ez a te véleményed.
Másnak meg más. Ami neked gagyi, másnak nem az. Ami neked vadállat, az másnak nem biztos hogy az.
Tartós él? Nekem pl. nem egetverő probléma, ha egy adott pengével 3x tudok jót borotválkozni és nem 8x.
Képzelgés? Micsoda? Hogy mondjuk egy 89L-ben a Personna Superrel (ami még szerinted is jó) kellemes, alapos, komfortos és messze nem vadállat volt a borotválkozás? Had tudjam én jobban, hogy az nekem milyen (volt).
Úgy érzem a saját tapasztalataidat akarod elfogadtatni mással úgy, hogy azt saját magára is érvényesnek tekintse. Nálam ez sajnos nem működik. Én a saját tapasztalataimra szoktam hagyatkozni, azt legfeljebb elmondom, de nem hiszemn örökérvényűnek. Ez egy fórum, nem hittérítő gyülekezet.

:sör:   

A szivarozásra szánt időt nem érdemes másra vesztegetni.

Nem elérhető Forri

• Törzstag
« Válasz #826 Dátum: 2013. November 30. - 19:42:28 »
Uraim, köszönöm a segítő hozzászólásokat, építő jellegű volt mindegyik, a kisebb vita ellenére is! :)
 :thanks:
(szerintem)

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #827 Dátum: 2013. December 01. - 19:28:17 »

...Akkor inkább iKon vagy Ufo nyélen a Merkur fej.
Rakjak fel róla képet?  ;D
Fehege, neked mar megjott az UFO nyeled?

H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #828 Dátum: 2013. December 01. - 21:25:43 »
Nekem valami 6-8 hetrol beszeltek. Meg hogy dogozik a mester es csak estenkent es hetvegen er ra, a garazsaban butykoli es hogy 3 nappal a szallitas elott szolnak illetve kuldik a paypal incassot. ...en sem bizom az idei postaban.
Addig elvagyok a Maggarddal. :D

H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető Bloo

• Tag
« Válasz #829 Dátum: 2013. December 01. - 22:31:15 »
Beszippantott a szekta. Hatott az agymosás.;D;D;D

Ez már csak egy ilyen szektafórum... :peace:
Másfél hónapja még asse tudtam, hogy létezik, most meg naponta "kénytelen" vagyok nézni!  :2thumbup:

:+1: Dettó.
Épp most kaptam vissza Salmotól a borotvakést, és egy élmény volt a borotválkozás!
Bezzeg régen: ááá, majd inkább reggel gyorsan...
" 切磋琢磨  - Sessa Takuma - Minél többet tudsz, annál többet érsz! "

Nem elérhető Santiago

• Tag
« Válasz #830 Dátum: 2014. Január 06. - 19:56:29 »
Sziasztok! Teljesen kezdő vagyok a hagyományos borotválkozás terén. Egy kis segítséget szeretnék kérni hogy mit vegyek kezdésnek?
Eddig az Extrametál és a Neroli kínálatát nézegettem. A válaszokat előre is köszönöm szépen.

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #831 Dátum: 2014. Január 06. - 20:01:08 »
Sziasztok! Teljesen kezdő vagyok a hagyományos borotválkozás terén. Egy kis segítséget szeretnék kérni hogy mit vegyek kezdésnek?
Eddig az Extrametál és a Neroli kínálatát nézegettem. A válaszokat előre is köszönöm szépen.
Esetleg írd meg,
1. mennyit szánsz rá összesen (ha van valami keret),
2. kés vagy DE,
3. tudsz-e online rendelni, bel- és külföldről (sokkal több lehetőség).

Nem elérhető Santiago

• Tag
« Válasz #832 Dátum: 2014. Január 06. - 20:06:42 »
DE borotvát szeretnék vásárolni kb. 25-30 ezret fektetnék bele.Online rendelni belföldön tudok.

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #833 Dátum: 2014. Január 06. - 20:14:50 »
1. Lord L6 borotva és az összes pengéből 1 csomag a Lord online boltjából ( shamemaniac.com ),
2. HJM Black Fibre pamacs (Ecsetbolt), vagy valami normális sörte (Extrametál),
3. Caola krémek mindegyik kipróbálásra (Rossmann), és majd ha kísérletezni akarsz akkor ami tetszik Extrametál/Neroli,
4. minden más penge, amivel találkozol (kék-zöld Astra, Gillette, stb),
5. valami AS/ASB ízlés szerint.
+ timsó, meg amit akarsz.

Nem elérhető Santiago

• Tag
« Válasz #834 Dátum: 2014. Január 06. - 20:20:51 »
Oké! Köszönöm szépen.

Nem elérhető worm

• Törzstag
« Válasz #835 Dátum: 2014. Január 06. - 20:21:55 »
DE borotvát szeretnék vásárolni kb. 25-30 ezret fektetnék bele.Online rendelni belföldön tudok.
Optimista vagy:-)  Ha ez az első élményed az eldobhatósokon túl, akkor ne elsőre költsd el a keretet. Próbálgasd ki amit lehet! Ha van a közeledben pl Auchan ott néha szokott lenni az olcsó részen Lord DE.  Pipere osztályon Figaro és Barbon borotvakrém. Ezekkel alapozhatsz:-)
Szavakon lovagolni? Az értelmes ember konvenciókban gondolkozik, nem konkrétan szavakban! 
http://szucsjanos.hu/philosophy/thispage.html

Nem elérhető Santiago

• Tag
« Válasz #836 Dátum: 2014. Január 06. - 20:26:46 »
Budaörsi Auchan közel van hozzám, lehet akkor elugrok valamelyik nap körül nézni.

Nem elérhető Lord Ickenham

• Törzstag
« Válasz #837 Dátum: 2014. Január 06. - 22:29:22 »
Auchanban szerintem már nincs DE, csak wilki. A Savoya parkiban volt az a DE kiárusítás, azota én nem láttam. De pesten tudok egy boltot, ahol van műanyag nyeles Lord, fém merkur fejjel. Az Oktogontól elindulsz a Blaha irányába  jobb oldalon, és kb a második v. harmadik épületben az utcafronton van egy kínai bolt, üvegajtós, kirakatos.

Nem elérhető worm

• Törzstag
« Válasz #838 Dátum: 2014. Január 06. - 22:37:26 »
Múlt héten a kistarcsai Auchanban még volt dömpingáras Lord
Szavakon lovagolni? Az értelmes ember konvenciókban gondolkozik, nem konkrétan szavakban! 
http://szucsjanos.hu/philosophy/thispage.html

Nem elérhető nevemsenki

• Törzstag
« Válasz #839 Dátum: 2014. Január 07. - 09:15:14 »
az obudai auchanban is van meg boven smart.
szarvam sunjam - minden ures

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici