Mondom, tisztában vagyok vele, hogy rendesen le lehet ezeket fertőtleníteni, csak ez ilyen hülye beivódott dolog belém, de mint írtam be tudom nyelni ha jó kést kapok cserébe.
Amúgy az a baj, hogy fogalmam sincs, hogy melyik milyen minőségű vagy mit kell nézni (ezért vissza is olvasok majd ha tudok, gondolom nem én vagyok az első kezdő akinek fogalma sincs, hogy mit kéne venni vagy mit kéne nézni és megkérdezte ezt az évek során a fórumon).
De most pl benéztem az eladós topicba és az első postból már meg is venném ránézésre akár az A. J. Jordan Celebrated-et, vagy a Félix Solingen-t, mert arról még én is tudom, hogy jó késeket gyárt (csak én nem a borotváiról ismerem ugye).
Mondjuk (és javítsatok ki ha tévedek) van egy olyan érzésem, hogy erre is igaz az, ami a DE-kre: ki kell próbálni, és az ember kitapasztalja, hogy melyik hogy tetszik. DE-ből megszoktam már a sajátom, pengék terén kísérletezek már csak, de azt pl kitapasztaltam, hogy a wilkinson leginkább KÍN volt számomra. Késekből meg a nagyon legalja kínai piacon lőtteket leszámítva 6-8K környékétől bármi jó lehet elkezdeni a késes borotválkozást, csak rendesen meg kell élezni esetleg, de mindegyik levágja a szőröm.
Aztán amikor már technikás vagyok és érzem, hogy esetleg kényelmetlenebb a fogása, vagy valami, akkor még mindig lehet feljebb lépni.