Idézetet írta: Szőrmók - 2013. Február 18. - 19:47:52Mondanám, hogy jó neked, de még nem kostóltam a borodat! Pedig egyszer már volt rá alkalom a budapesti borortvatalin
Mondanám, hogy jó neked, de még nem kostóltam a borodat!
Idézetet írta: ZOZO - 2013. Február 18. - 20:51:11Idézetet írta: Szőrmók - 2013. Február 18. - 19:47:52Mondanám, hogy jó neked, de még nem kostóltam a borodat! Pedig egyszer már volt rá alkalom a budapesti borortvatalin No de a dél-alföldi elmaradt!
Idézetet írta: tothzoltan - 2013. Február 18. - 19:24:39Kezd leverni az influenza szerű. Bock Portugiuserrel küzdök ellene...Azt jól teszed! Próbáld azért ki a vöröshagyma teát is egy kis lándzsás útifűvel, vagy gyömbérrel
Kezd leverni az influenza szerű. Bock Portugiuserrel küzdök ellene...
Állítólag a borsos pálinka is remek szer az ilyen nyavajákra.Mondom: állítólag, mert még nem volt bátorságom kipróbálni .
Jelentem: kellemesen tompán ébredtem Csak ajánlani tudom a Paulaner Oktoberfest nevű remekművet Persze sörkedvelőknek, leginkább.
Idézetet írta: alice30 - 2013. Február 19. - 02:36:45Állítólag a borsos pálinka is remek szer az ilyen nyavajákra.Mondom: állítólag, mert még nem volt bátorságom kipróbálni .Feleségem szokott székely recept alapján forralt mézes pálinkát késziteni. A hatás garantált, sőtt általában még az influenzát is kiüti...
Idézetet írta: ZOZO - 2013. Február 19. - 06:46:39Idézetet írta: alice30 - 2013. Február 19. - 02:36:45Állítólag a borsos pálinka is remek szer az ilyen nyavajákra.Mondom: állítólag, mert még nem volt bátorságom kipróbálni .Feleségem szokott székely recept alapján forralt mézes pálinkát késziteni. A hatás garantált, sőtt általában még az influenzát is kiüti...A receptet ZOZO, a receptet!
A pálesszel nincs gond, mindig van itthon .Még talán méz is akad.
Sosem hagyom 1 liter alá esni a raktárkészletem .
Idézetet írta: alice30 - 2013. Február 20. - 03:12:55Sosem hagyom 1 liter alá esni a raktárkészletem .Én ugyan nem vagyok pálinka fogyasztó, de nekem se szokott 100 liter alá esni a készlet