Penge, köszi, igazad van, megpróbáltunk mindent kizárni, ezért tegnap mégegyszer - immár ötödször - nekiestem a köveknek. Berácsoztam jó sürün. Az 1000-esen a két végétöl eltekintve (kb. 5-5 mm mindkét végén) néhány körkörös mozdulat után eltüntek a rácsok. A két végét nem használom most neki azon a részen amin maradt a rácsozásból, de majd azt is megpróbálom tökéletes állapotba hozni. A többi kö hibátlan.
Viszont mégiscsak el kell hogy legyen csavarodva az a kés. Nem billeg, szemmel nem lehet semmit látni, de a jobb oldalt elöl pl. nem akart egyáltalán élvonal kialakulni, míg ugyanezen a szakaszon a másik oldalt türhetö volt. A hátulján ugyanez de fordítva. Nem is egyszerü, hanem többszörös csavarodásnak néz ki. Lehet hogy nem ilyenen kellett volna a tanulást kezdenem
. Tegnap éjfélkor úgy döntöttem, hogy ezt most akkor félreteszem, s majd ha már elég tapasztalatom lesz ismét elöveszem. Persze motoszkál bennem, hogy satuban megpróbálom visszacsavarni, aztán vagy sikerül, vagy még rosszabb lesz. a lényegen nem változtat, ígyse-úgyse tudom használni
.
Utóbb már szigszalagot használtam, hát lényegesen kellemesebb
.