Tényleg világrekord, mert nekem még gyorsan is egy kör legalább 3 perc, és most csak magára a lehúzásra gondolok, nem az előkészítésre. Valószínű neked nagyon gyenge szőrzeted lehet, ha ennyire nem szükséges az alapos előkészítés. Nálam a fürdés vagy zuhanyzás túlérzékennyé teszi a bőröm. Az erős borostám meg igényli az alapos előkészítést, így nálam (körönként!) minimum kell 3 perc pamacsolás plusz az 5 perces állási idő, máskülönben nem puhul fel a borostám. A borotvám minden borotválkozás után megtisztítom folyékony szappannal, finom, puha fogkefével folyó melegvíz alatt, mert nem érzem jól magam, ha retkesen teszem el. Csillogjon-villogjon a polcon, így most is teljesen olyan, mint új korában. A rutinszerű borotválkozásra ott vannak a sokpengés borotvák, azok tényleg arra jók, hogy az ember villámgyorsan végezzen velük. De egy szép készüléknek nem az lenne a lényege, hogy lassan, komótosan kiélvezze az ember minden másodpercét, azaz nem csapja össze a borotválkozást, és több legyen puszta rutinnál? Mondjuk, ha valaki naponta borotválkozik, ott más a helyzet. Bár én sosem értettem, minek naponta borotválkozni, amikor 24 óra alatt nem tud akkora borosta nőni, hogy az zavaró legyen, vagy érdemes legyen leborotválni.