Szerző Téma: Légy üdvözölve!  (Megtekintve 628543 alkalommal)

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
Re:Légy üdvözölve!
« Válasz #435 Dátum: 2011. Október 21. - 08:51:26 »
 ;)

Nem elérhető levee

• Új tag
  • *
« Válasz #436 Dátum: 2011. Október 31. - 14:10:40 »
Sziasztok, kedves fórumtársak!

Három a magyar igazság, negyedszerre sikerült is regisztrálnom (kiszűrt a spamszűrő, de ígérem nem fogok rá okot adni), úgyhogy mostantól én is csatlakozom a hagyományosan borotválkozók népes táborhoz. :)

Zsiráf kollega mutatta a fórumot, sok érdekes infót találtam a témával kapcsolatban; eddig mach3-mal borotválkoztam, de szeretnék megtanulni pengével borotválkozni, egyrészt az alaposság miatt, másrészt meg mert talán igényesebb lesz a bőrömhöz is.

Amíg nem veszek egy rendes "gépet", addig édesapám elnyűtt Astra 901-esét próbálgatom (sajnos picit fejnehéznek érzem), de már kezdek ráérezni a dolog lényegére. (És még régi pengéket is találtam hozzá...)

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #437 Dátum: 2011. Október 31. - 14:12:37 »
Astra 901
Bátor... sőt vakmerő...  ;D
Tritreknek sikerült!
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #438 Dátum: 2011. Október 31. - 17:53:38 »
Az Astra egy totál jó borotva, nem tudom miért panaszkodik rá mindenki :)
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető Zsiraf

• Törzstag
« Válasz #439 Dátum: 2011. Október 31. - 18:49:24 »
Na akkor sikerült látom, hali :)

Nem elérhető nagymarton

• Új tag
  • *
« Válasz #440 Dátum: 2011. November 06. - 15:07:11 »
Sziasztok!

Egy fémbarát érdeklődő vagyok a késportálról, Fonthunter segítségével találtam rátok, ezúton is köszönet neki!
Az eldobható borotvák korában kezdtem borotválkozni, de hamar váltottam egy cserélhető pengés utolsó modellre, ami számomra elérhető volt, egy Wilkinson - majdnem teljesen műanyag, de számomra megfelelően használható - biztonsági borotvára, amit azóta is használok.
Szeretem a borotválkozásnak ezt a módját, meg is maradnék mellette, de ehhez egy olyan társra lenne szükségem amit szívesen használok, nem pedig jobb híján. Annak reményében regisztráltam hozzátok, hogy segítségetekkel szert tehetek egy ilyen eszközre.
A leckét elvégeztem, a kezdő-és témába vágó oldalakat átolvastam, már ezekből is sokat tanultam, köszönet érte!

Öröm egy olyan fórum oldalait lapozgatni, ahol a tagok számára a néhány száz forintos /mérhető/ értéket képviselő darabok is jelentőséggel bírnak!
Üdvözlettel
Nagy Márton

FBP

• Vendég
« Válasz #441 Dátum: 2011. November 06. - 15:16:13 »
Isten (vagy egy nagy fekete autó) hozott Márton!
Öröm egy olyan fórum oldalait lapozgatni, ahol a tagok számára a néhány száz forintos /mérhető/ értéket képviselő darabok is jelentőséggel bírnak!
Igen, így kezdődik...de legtöbbünknél hamar elmúlt  :evil:

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #442 Dátum: 2011. November 06. - 16:12:03 »
Isten (vagy egy nagy fekete autó) hozott Márton!
Igen, így kezdődik...de legtöbbünknél hamar elmúlt  :evil:

Már megbocsáss, még mindig lehet találni párszáz forintokért jó dolgokat  ;D

Üdv köztünk Márton, jó olvasgatást! El fog tartani egy ideg míg átrágod magad ennyi dolgon :)
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #443 Dátum: 2011. November 06. - 20:38:41 »
Már megbocsáss, még mindig lehet találni párszáz forintokért jó dolgokat  ;D
...a drágábbakat meg csak szaglásszuk.
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Diszi

• Új tag
  • *
« Válasz #444 Dátum: 2011. November 07. - 10:53:26 »
Udv az uraknak!

A regisztracio utan azt hiszem illo par sort kanyaritani hogyan is kerultem ide.

Hosszu honapokkal ezelott teljesen veletlenul talaltam a forumra. Korabban is erdekelt a "hagyomanyos" borotvalkozas es az itt olvasottak utan ez csak fokozodott. Par hettel ezelott vegre sikerult szert tennem egy csaladi ereklyere, egy utazo borotva keszletre (ugy gondolom a keszlet nem teljes, de egy kis pillangos keszulek van benne tukorrel es SuperNova pengekkel ), igy sikerult vegre kiprobalnom hogyan lehet rendesen megborotvalkozni. Korabban is probaltam mar nemi szertartassosagot vinni a hetkoznapokba (Nivea krem + alap sorte), de azt hiszem DE keszulekkel vegre sikerul feltenni az i-re a pontot. :borz2:

A kezdo topic atbongeszese utan veteleztem egy HJM pamacsot (Muller), egy pakk Cerrus penget, es sajnos sikerult belefutnom egy pakk kek Gillette-be is amirol rovid uton le is tettem.

Kesobbi terveimben szerepel egy kes/bor paros beszerzese ami remelem a forumon keresztul sikerul is. :)

Szep BBS napot mindenkinek! :)

Peter

FBP

• Vendég
« Válasz #445 Dátum: 2011. November 07. - 11:05:58 »
Üdv köztünk Diszi!
A kék Gillette pengét ne add fel! Pl. egy Gillette Tech-ben egész jól (sőt!) muzsikál!

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #446 Dátum: 2011. November 07. - 12:42:51 »
Üdv, érezd jól magad itt!  ;)

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #447 Dátum: 2011. November 07. - 13:11:07 »
Korabban is erdekelt a "hagyomanyos" borotvalkozas es az itt olvasottak utan ez csak fokozodott.

További kellemes és hasznos órákat Péter!  :borotva:
 :sör:
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #448 Dátum: 2011. November 07. - 14:13:23 »
Üdv itt a betegtársak körében! Nyugodj meg, idővel csak rosszabb lesz!  :fetreng:  :sör:

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #449 Dátum: 2011. November 07. - 18:36:57 »
De legalább elég pesszimizmussal állsz a dolgokhoz  :crazy:

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici